Германија - Алжир | 30.06.2014 | 22:00 | Estadio Beira - Rio

• Креатор на темата Креатор на темата HristijanWR10
  • Време на започнување Време на започнување
Од кога им почнува постењево на Алжирциве ? Или на утакмицава постени играа ?

Ништо не изиграа германците, да имаа посилен противник готови беа. Лев треба да си поднесе оставка после светсково.

Или Хајнкес или Клоп.Друг избор за Германија не гледам.Рударов е тежок случај.

Еве го Шурле
tumblr_n805ngwJLG1shaydvo3_250.gif

Или Хајнкес или Клоп.Друг избор за Германија не гледам.Рударов е тежок случај.
Нема везе. Ако сака Германија да освои Светско единствено очигледно решение би било Ширле играч менаџер да им стане.
Друго јас не гледам.

Нема везе. Ако сака Германија да освои Светско единствено очигледно решение би било Ширле играч менаџер да им стане.
Друго јас не гледам.

Не претерувај сега и ти.Не за друго, има и други кои чекаат на ред, особено од Баерн.:D

Најјако е што го плукате Лев за играњето на Лам како ДМ, а до пред месец и нешто кога друг тренер го играше на таа позиција, го сметавте за генијален потег. :свиркам:

А исто и за тактиката со лажни деветки и 250 играчи у среден ред. :нинџ:

Е сеа ова со четири стопери у одбрана, ни на Генијалецот не би му текнало. :icon_lol:

Да Лев е за критики, пошто е пиче и наместо да си скрои своја тактика, он иде со таа од клубот од кој има доминантни играчи а која не помина славно сезонава. Ама па од друга страна, може и си рекол: „Шо кур ќе играм доминантно, дај вака прекусила ќе се довлечам и ќе освојам.“ Ко Шпанија на ЕП пред 2 години.

Искомплексиран од Пеп mode > off.

Против појака екипа нека берат памет Германците.Ова не е доволно за да се освои трофејот.Како ми изгледа работава, Холанѓаниве имаат највеќе шанси и тука, и да „го љетаат у вселена“.

Кој Хејнкес бе, не трескајте глупости... Еве го мајсторот

428556_heroa.jpg

Еве го Шурле
tumblr_n805ngwJLG1shaydvo3_250.gif
По залетот на ногата се гледа дека сакаше да ја удри со цело стапало.
А ова дрклињава на швабите посебно овие братучедите од Лондон на лепотаанов нека се палат дека тоа му била намерата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom