СП 2014 - Група Г (Германија, Португалија, Гана, САД)

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Сега видов, Гана треба да победи со 1 или повеќе голови, а Сад да изгубат со 2 или повеќе ...
А ќе биде интересно ако Гана тепаат 1-0 и Америте изгубат 1-0. :D :D Или Гана 2-1 тепа, САД 1-2 изгуби итн.

Уствари глуп сум, забораив на меѓусебен дуел. :D Абе џабе си праиме математики Америте и Џерманците нерешено играат.

427279.jpg

Каков гол!
Ме нервира што има многу стереотипи за Америка и играњето фудбал, и пред секое светско се тролаат заради soccer и слично, а на пример Англија пред секое Светско е величена, а до сега имаат покажано дека само се дрва со индивидуален квалитет кои заедно не можат ништо да постигнат.

Не викам дека Америка се фудбалска суперсила, само премногу се тролаат, на сметка на репрезентации кои демек имаат фудбалско педигре, а се редовни пациенти на првенствата.

Овој Нани, каков залет зема на натпреваров, се напна...:icon_mrgr:

Да бидеме реални Американциве светсково го гледаат првенствово само за да ги заебаваат земјите што ќе ги победат инаку ги боли Баракот нив дали ќе отпаднат во 1/8 финале или 1/4 финале.

Зборам за просечниот американец, а за фудбалерите нема збор од 2002 наваму се репрезентација за голем респект, што сите (не)намерно ја потценуваат.

Да бидеме реални Американциве светсково го гледаат првенствово само за да ги заебаваат земјите што ќе ги победат инаку ги боли Баракот нив дали ќе отпаднат во 1/8 финале или 1/4 финале.

Зборам за просечниот американец, а за фудбалерите нема збор од 2002 наваму се репрезентација за голем респект, што сите (не)намерно ја потценуваат.
Па добро де јас за репрезентацијата зборев, не за тие што гледаат. :))

Лелее дај бе нека ги избрка некој циганскиве репрезентации, види што праат од скандал во скандал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom