Има ли начин да се смени IP адреса?

• Креатор на темата Креатор на темата Gacho
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Сакам да си ја сменам IP адресата. Знам дека ми е статична. но има ли некаков начин да се смени. Некако? Или да го користам Proxy? Ама врска немам како се користи.

Купи си приватни прокси, прилично се ефтини... ако ти треба за нелегални работи има и ефтини VPN сервери до $10.

Купи си приватни прокси, прилично се ефтини... ако ти треба за нелегални работи има и ефтини VPN сервери до $10.
Може ли да ми предложиш што да земам?

Може ли да ми предложиш што да земам?
https://www.myprivateproxy.net/index.php
Избери најмал пакет и нема да имаш гајле. Кога сакаш да користиш прокси секогаш користи приватни, шеруваните се обично банирани од чичко гугл и ке имаш проблеми доколку пребаруваш.
Зависи за што ти треба, би ти препорачал и други раб ама не знам за што ти се.

Шо се зафркаваш со Proxy фати смени си матична и чиста работа :)

Со нова матична че добија нова Mac/IP адреса
НЕ! ИП адресата ќе остане иста. Ако му е статична може да ја смени само доколку побара од операторот или пак го промени.

Распрашај се добро. Овде има бараби кои се доживотно банирани, а имаат скрипта за автоматска промена на ИП адресата кога ќе им биде блокирана. Со малку џаваскрипт и прл, ги имаш сите ИП адреси на светов.

НЕ! ИП адресата ќе остане иста. Ако му е статична може да ја смени само доколку побара од операторот или пак го промени.

Немој да тврдиш со сигурност зависи како работи провајдеро, јас лично ко сменив комјутер од Blizoo со нова Mac ми дадоја нова IP...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom