СП 2014 - Група А (Бразил, Хрватска, Мексико, Камерун)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Само не ми е јасно зошто за утакмицата се дискутира и во темата "генерална дискусија :rolleyes:

Дани Алвеш и Фред најслабо во 1-то пол.
А за што треба да се дискутира таму?што повеќе теми,толку позаебано.

Абер нема Хулк, колку преценет играч. Бразил се безопасни од негова страна, а таму се најслаби и Хрватите, Вилијан би изиграл многу подобро. Фред е срање и тоа што највозбудливата репрезентација успеа Сколари да ја направи со два деструктивци е срање.

Секоја ебана утакмица се чудам, што бара бот како Халк во прв тим :facepalm:

Одлично полувреме, одамна немало вакво отварање на првенство.

Веза немаш бе :D
Сите отварања што ги паметам ( од 1998 наваму ) се јаки.

Бразил - Шкотска 2:1, јака утакмица слична на денешната
Франција - Сенегал 0:1, шампионот поразен од Сенегал
Германија - Коста Рика 4:2, ѕверски гол на Лам.

И секако последното и голот на Шабалалалалала.

п.с. Не ви личи Ковач на Панчев?

Ковач сака Хрватска да игра како Атлетико Мадрид :D

Браво ептен си заебан свака час,ме заеба,се гледа колку ти е нивото на интелегенција.
има право, за генерални дискусии е таа, утакмиците во групните теми се коментираат :)

Добри се Хрватите добри.Олич ми прави кејф како и секогаш. Се прашувам само на што е човекот со такво темпо да ги игра утакмиците.

има право, за генерални дискусии е таа, утакмиците во групните теми се коментираат :)
Ама ок,не викам не,затоа реков што повеќе теми толку е пораштркано.Ете има и тема за интересно моменти на Сп,па мајката што да се пишува у генерална дискусија,можда за харп системот:D.

Го гледам натпреварот на стрим на швајцарската програма, коментаторот кога го изговара Олич на „ч“ дури потсвирнува :pos:

Nestabilna odbranava na Brazil. Dani slabo, Marselo beter a i na silva nekolku centarshutevi mu pominaa megu noze.

Ау колку би била јака групава ако Бразил не победи денес

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom