H.P Lovecraft (Call of Cthulhu)

• Креатор на темата Креатор на темата Decadance
  • Време на започнување Време на започнување
јас ја имам на македонски повикот на ктхулху, кој сака ќе му ја пратам , во word ја имам, си ја ископирав од фејсбук од кај едно другарче кое само си ги преведува делата на ловкрафт :)

За кој кур е оваа тема тука, а онаа за праење магии у Чек Дис Аут?
Што е тоа, што го има у темава, што ве натера овде да ја трупнете?

Ја знам дека постојат луѓе кои стварно веруваат во ловкрафтовата митологија, што мислат дека он, у ствари, бил во тие другите димензии (отприлика се религиозно организирани), али оваа тема очигледно не е за тоа, него за подфорум Литература и јазик.

Дури и темава да беше за тие што мислат дека се култисти од Аркам, дури и тогаш темава ќе беше за во Религија или Философија, а не за тука.

јас ја имам на македонски повикот на ктхулху, кој сака ќе му ја пратам , во word ја имам, си ја ископирав од фејсбук од кај едно другарче кое само си ги преведува делата на ловкрафт :)
Праќај во пп :vozbud:

За кој кур е оваа тема тука, а онаа за праење магии у Чек Дис Аут?
Што е тоа, што го има у темава, што ве натера овде да ја трупнете?

Ја знам дека постојат луѓе кои стварно веруваат во ловкрафтовата митологија, што мислат дека он, у ствари, бил во тие другите димензии (отприлика се религиозно организирани), али оваа тема очигледно не е за тоа, него за подфорум Литература и јазик.

Дури и темава да беше за тие што мислат дека се култисти од Аркам, дури и тогаш темава ќе беше за во Религија или Философија, а не за тука.

Во право си, ама од друга страна и одиш офтопик (исто како и јас, сега). Зошто едноставно и брзо не го пријави ова до модераторот и тој да преземи понатаму што и како? :)

Ако може и мене да ми пратиш

другарот уствари имаше профил на кајгана, сум заборавил у пм :)
@Eru

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom