UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
H

HoT IcE

Гостин
Ќе го памтиме Челзи по оваа грандиозна игра во ЛШ,кога фуриозно се бранеа од противниците,машки и со срце ко што доликува на таква екипа,и пепел ја правеа секоја екипа која ќе им се спротивставеше....:pos:
Ама сепак си славиме титули среде Минхен.:свиркам:

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
[30.1.2014.] - Mourinho: "Teško je igrati utakmicu u kojoj samo jedna momčad želi igrati. West Ham je igrao nogomet iz 19. stoljeća.

B

Beck's

Гостин
Најинтересни ми се постовите " тактикава на Муринњо". каква само тактика ти е тоа да ги пикнеш сите 11 играчи во својот шеснаесетник ама важно е да си ИН

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Ќе го памтиме Челзи по оваа грандиозна игра во ЛШ,кога фуриозно се бранеа од противниците,машки и со срце ко што доликува на таква екипа,и пепел ја правеа секоја екипа која ќе им се спротивставеше....:pos:
Да, изгубено финале на домашен терен и спас во последни секунди со играч повеќе ќе памтиме :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.568
Немам ништо против Атлетико, напротив, многу симпатичен тим ми се, ама сакам да помине Челзи поради две причини:
1. Поради Мурињо
2. Поради копилето Диего Коста! Погнасен и попрљав играч немам видено до сега. Абе секоја можна ситуација ја користи за да се степа, да направи некоја мешаница. Класичен циган, не сакам таа одвратна фаца да ја гледам во финалето!!!!

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.877
Поени од реакции
10.403
Да играа сите екипи како што игра Челзи, фудбалот ќе имаше ист број на фанови како лакрос, немаше да има маркетинг и спонзори и Мурињо ќе земаше 3000 евра плата а не милиони. Just saying...

H

HoT IcE

Гостин
Најинтересни ми се постовите " тактикава на Муринњо". каква само тактика ти е тоа да ги пикнеш сите 11 играчи во својот шеснаесетник ама важно е да си ИН
Затоа тактиката на Барселона и семоќниот Тата ви донесе многу успеси сезонава.
Сериозно?
Фанови на Барса?

Сериозно?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Истата таа тактика што ве здрма на Меаца пред 4 години а и на Камп Ноу недела дена покасно.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Кучињата си лаат карванот си врви...

B

Beck's

Гостин
Затоа тактиката на Барселона и семоќниот Тата ви донесе многу успеси сезонава.
Сериозно?
Фанови на Барса?
Сериозно?
Ние не трубевме за некаква си тактика. Пошо играше Атлетико вечерва никој не јадеше гомна како се вртеа околу шеснаесетнико од немоќ ама ова вечерва се случи за да сите гомнојадци да увидат дека против тим на Мурињо друго чаре нема освен кружење. Ама јбг сепак на некои им е поинтересно да гледат таков натпревар, од 19 век шо би рекол специалниот

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.568
Истата таа тактика што ве здрма на Меаца пред 4 години а и на Камп Ноу недела дена покасно.
Брат џабе објаснуваш, најискрено. Веќе кога ме потсети на тој дуел, за мене тоа е најголемото надигрување на тој тим на Барселона, под водство на Пеп Гвардиола. Ги смачкаа, ги надиграа, ги надтрчаа, ги надмудрија, ги збунија... Најдобриот одигран меч на Меаца во последната деценија без дилеми!

B

Beck's

Гостин
Ти цели 4 години седиш на темава ради таа победа. Бап помина тоа бате, гледај понатаму или и следната сезона планираш да го дркаш на Моу додека твојот тим се бори за ЕЛ пласман

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Едвај чекаш ЛШ и ти текнува дека Челзи гости игра и свесен си дека поинтересно е голф да гледаш... Ај барем утре че погледаме нешто...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom