Поевтини ли се кириите на станови до околу 15-20 километри од Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата Borcheee
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 февруари 2014
Мислења
50
Поени од реакции
23
Зашто најверојатно ќе дојдам во Македонија со своето куче, би сакал да живеам во куќа околу Скопје, ако може поблиску до меѓународниот пат за Бугарија, на растојание до 20 километри. Заинтересиран ме исто дали има мали куќи на цена до 10 000 евра? Простете за незнаењето. Во Бугарија најевтини куќи околу главниот град се барем за 30 000 евра, но не знам што е ситуацијата во Македонија.

Ја не сум многу информирана за куќи ама мислам дека за 10.000 евра тешко дека ќе најдеш, дури се замислив и дали за 30.000е има.

Зашто најверојатно ќе дојдам во Македонија со своето куче, би сакал да живеам во куќа околу Скопје, ако може поблиску до меѓународниот пат за Бугарија, на растојание до 20 километри. Заинтересиран ме исто дали има мали куќи на цена до 10 000 евра? Простете за незнаењето. Во Бугарија најевтини куќи околу главниот град се барем за 30 000 евра, но не знам што е ситуацијата во Македонија.

Мене пак ме интересира колу пари е да купиш куќа во некое село во Бугарија, во близина на границата со Македонија, и дали се наоѓаат такви куќи.

Значи, озбилно прашувам.

Дојди на 50км од Скопје јас ќе ти најдам и куќа за 10 000 и смештај и кучето ќе го обезбедиме.

За 30 и нешто илјади евра можеш да најдеш некоја куќа во околина на Скопје, но не очекувај тоа да биде некоја голема или убава куќа.... за тие 30 и нешто илјади евра ќе најдеш мала куќа која можеби нема да биде најквалитетна и во најдобра состојба.
:)

Дојди на 50км од Скопје јас ќе ти најдам и куќа за 10 000 и смештај и кучето ќе го обезбедиме.
Ни доаѓа ново другарче.... може ќе дојде со Софи Маринова :vozbud:

Значи, озбилно прашувам.

И за десет илјади евра ќе најдеш.
Штом стан од 110 квадрати во центар на Ќустендил (град колку Куманово) е 22.000 евра, по селата би требало да е пола и помалку од ова.

Мене пак ме интересира колу пари е да купиш куќа во некое село во Бугарија, во близина на границата со Македонија, и дали се наоѓаат такви куќи.

Значи, озбилно прашувам.

Виж в този сајт: imot.bg :)

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi[DOUBLEPOST=1396213938][/DOUBLEPOST]Не могам да поверувам дека во Бугарија се поевтини куките. А иначе за кирија ме интересира повеке. Поевтини или поскапи се кириите на 15-20 километра от центарот на Скопиjе?

Значи, озбилно прашувам.

За село во Бугарија незнам брат , али станови од по 80 квадрата можеш да најдеш во Грчка и тоа во Солун за по 15-16 илади евра. Багатела е , тоа грците ептен пропаднаа.

У Арачиново колку се?Речиси си во Скопје,на автопат си,мераци.Ако имате информации помогнете му на колегава не бидете такви.

И за десет илјади евра ќе најдеш.
Штом стан од 110 квадрати во центар на Ќустендил (град колку Куманово) е 22.000 евра, по селата би требало да е пола и помалку од ова.

Toлку си писмен.Куманово е дупло поголемо од Ќустендил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom