Да, трета жолта.Лева ради картони нема да игра?
Pogotovo vaka kako sho se vo jaka forma Real a borussia ne e ona od pred 1-2 godini...Misli si. Borussia kje bide izreshetana od Benzema, Ronaldo i Bale i vo dvata mecha. Ne e ova nikakva provokacija samo moe relano gledanje na rabotite. Ne gledam kako bi go proshle Real Madrid. Nastrana toa shto Real se spremni za odmazda. Ne velam deka ne e mozno ama mnogu tesko, mnogu. 75 % - 25% za Real.Леле Игорче ако ни направите услуга и по некое чудо го елиминирате Реал ќе ве сакам најмногу на цел свет![]()
Не, Барселона 2-3 години наназад има очајна одбрана, Реал е малку подобар, но на бековите фура промаја плус Рамос е гаранција за црвен. Сакам да кажам дека од останатите 8 тима во ЛШ само Манчестер имаат послаба одбрана. И Дортмунд, но они имаат премногу повредени.А тоа го заклучи врз основа на еден меч?
Real pred ovoj poraz so barca nemaa poraz 3-4 meseci chinam, a borussia zaostanuva 20 boda zad Bayern. Megjusebnite dueli ne im gi znam posho ne pratam bundes liga ic, ja gleam samo tabelata i jasno mi e se. Taka da, do the math.Не, Барселона 2-3 години наназад има очајна одбрана, Реал е малку подобар, но на бековите фура промаја плус Рамос е гаранција за црвен. Сакам да кажам дека од останатите 8 тима во ЛШ само Манчестер имаат послаба одбрана. И Дортмунд, но они имаат премногу повредени.
А Реал знаеш дека рушеше серии без примен гол до пред некое време? Не заебавај Реал оваа година не прима многу голови, сеа со Барса тоа што се деси јебига, а Дортмунд кој е подвижна болница во моментов не знам колку ќе им парира. Не дека нејќам да иде Дортмунд него реалноста е таа.Не, Барселона 2-3 години наназад има очајна одбрана, Реал е малку подобар, но на бековите фура промаја плус Рамос е гаранција за црвен. Сакам да кажам дека од останатите 8 тима во ЛШ само Манчестер имаат послаба одбрана. И Дортмунд, но они имаат премногу повредени.
Ова што го зборам се гледа во ЛШ, Ла Лига е друга категорија