Натпревар #1 - Тема: Урбана приказна [ГЛАСАЊЕ]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Чија фотографија ви се допаѓа најмногу?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.310
Поени од реакции
34.710
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
ПРЕГЛЕД НА СИТЕ ПРИЈАВЕНИ ФОТОГРАФИИ

- Галеријата е за преглед, се гласа во темава;
- Името на авторот на фотографијата е во описот;
- Гласањето трае 7 дена;
- Наредниот натпревар почнува следниот викенд;
- Темата за наредниот натпревар ја одбира победникот од овој натпревар;

Последно уредено:
^ Не е сецната, спонтано така е сликнатa. Инаку да беше целосна ни во лудило не би ја кропнала :)))).

Многу тешка одлука! Во најтесната конкуренција кај мене останаа три фотографии: на @FLiX , @Ilumious и @G@rfielD. Се решив да гласам за фотографијата на FLiX на крај, иако и другите две се подеднакво добри.

Пред тоа, со тешко срце морав да ги отфрлам: @bebush , @Acid , @Let 3 и @DonJas , а меѓу фотографиите во конкуренција за мојот глас беа уште и: @коцка , @n/a , @Windfucker и @КвикСилвер . Се на се, одличен старт на Кајгана фото натпреварите! Браво за сите! (y)

^ Не е сецната, спонтано така е сликнатa. Инаку да беше целосна ни во лудило не би ја кропнала :)))).
Сецнато дур си фоткала, на тоа мислев. А и ја си го иам истиот проблем...често ми фалат ноџињата :P

некако на пилоу квин ми се издвои, па мојот глас отиде натаму

43 фотографии... е ова е натпревар, браво

Гласав за G@rfielD, интересна фотографија.

Инаку која ја гледам фотографијата на Isak Keyten, имам чувство дека е сликана пред 30тина години.
А во позадина се гледаат облакодери, а на втората зграда има и клима уред :D
Дава некој таков ефект, како скенирана да е од стара фотка :)

Впечаток на урбана приказна ми оставија фотографиите на бебуш, рајан гигс, алтернатиф, анчо, ацид и н/а. Другиве ми се некако.. "кој кај прошетал".. а и не мора да значи.
Во секој случај одлична галерија.

Голема конкуренција.
Јас му се мислев меѓу bebush, G@rfielD, Ilumious, Let 3 и DonJas, ама сепак мислам дека G@rfielD ептен ја долови идеата за темата.

Како за почеток навистина е одлично што има толку многу натпреварувачи. Ги разгледав сите слики детално има навистина доста добри слики но сепак на крајот се двоумев помеѓу Ilumious и G@rfielD иии мојот глас оди за @G@rfielD (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom