Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Od kaj znam seedno mi e samo mi bese smesna izjavata :icon_mrgr:
--- надополнето: 11 февруари 2014 во 14:18 ---
Не твојта, таа на дедото или кој и кажал.

Последно уредено од модератор:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Od kaj znam seedno mi e samo mi bese smesna izjavata :icon_mrgr:
--- надополнето: 11 февруари 2014 во 14:18 ---
Не твојта, таа на дедото или кој и кажал.

Aбе смешна ти е,дека не ти одговара.....:icon_mrgr:

Последно уредено од модератор:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Обемајанг ги врати парите веќе од трансферот (y)

CrookedYoung93

<3 Echte Liebe <3
Член од
27 април 2013
Мислења
295
Поени од реакции
198
Не само Роберт Левандовски, челниците и најверните фанови на германскиот гигант Борусија од Дортмунд се во паника дека за време на летниот преоден рок ќе го загубат и репрезентативецот на Германија, Илкаи Гундоган. Таткото на одличниот играч за врска, кој истовремено е и негов агент, Ирфа, потврди дека нема ништо сигурно кога е во прашање иднината на неговиот син, кој на крајот од сезонава ќе има статус на слободен фудбалер.
- Се е отворено, сите опции се во игра, нема ништо сигурно кога е во прашање иднината на мојот син. Сепак, ние прво ќе оствариме контакт со раководството на Борусија од Дортмунд, прво со нив ќе седнеме на преговарачката маса. Но, сега не е вистинскиот момент за такво нешто, не сакам да го вознемирувам мојот син. Неговото здравје е на прво место. Прво да се рехабилитира од тешката повреда, а потоа ќе седнеме на преговарачката маса - изјави Ирфа Гундоган.
Во изминатите неколку месеци најактуелна беше приказната дека фудбалерот на Борусија од Дортмунд веќе има потпишано преддоговор со најтрофејниот клуб во шпанската Примера дивизион, Реал (М) и дека на "Сантијаго Бернабеу" ќе заработува годишна плата од 6 мил. евра.

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Јојиќ/ч (како и да е) влегува и голче. Фацата на Клоп во поздравот со него после голот: priceless. Браво, иначе не го познавам играчов, ама чим го зеле сигурно тие го познаваат многу добро. (y)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Јојиќ/ч (како и да е) влегува и голче. Фацата на Клоп во поздравот со него после голот: priceless. Браво, иначе не го познавам играчов, ама чим го зеле сигурно тие го познаваат многу добро. (y)

најдобар играч во домашно првенство беше, добар играч игра и за млада репрезентација на Србија а после добрите партии во Партизан последниве играше во сениорска..

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Обемајанг машина, Јојич одма со гол. (y) Одличен натпревар.
И Микитаријан последниве 2-3 утакмици игра супер, пред тоа слаби настапи имаше. Според мене ова што сега го игра Микитаријан ги оправдува парите платени за него, а тоа претходно не.

CrookedYoung93

<3 Echte Liebe <3
Член од
27 април 2013
Мислења
295
Поени од реакции
198
Злато тим е ова,златна генерација,Дортмунд овај пат нема да биде аутсајдерски клуб,во тоа сум уверен,било до кај и да стигнеме сезонава.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
И Микитаријан последниве 2-3 утакмици игра супер, пред тоа слаби настапи имаше. Според мене ова што сега го игра Микитаријан ги оправдува парите платени за него, а тоа претходно не.
Му треба време, иде од послаба лига во нов тим кој сосема поинаку игра. Истото беше со Гундоган, Лева и други па ете до кој ниво стигнаа. Истото ќе биде со Мики. Само нека продолжи.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381

Perfektni transferi godinava.
Miki posle teskotiite, koj se normalno, vlaga vo odlicna forma. Bas sega toa e najpotrebno. Obemajang e vistinsko cudo i strasen finiser. Sekavam deka i vo vtoriov del na godinava mnogu napredna, raboti i defanzivno a i podobrena mu e tehnikata. Sokratis e stubot vo odbranata i poke od zamena za Subotic i Hummels. Za tie dvajca i nema da bide lesno da mu odzemat mesto na Sokratis. A sega ete i Jojic go odkopaa i dade gol. Sepak mu treba vreme da se vklopi i ocekuvam od drugata sezona da rastura.

Kajgana Shop

На врв Bottom