Нешто од срце

• Креатор на темата Креатор на темата CrookedYoung93
  • Време на започнување Време на започнување
Ја погледнав. Алал да им е. Камо да имаше повеќе луѓе како нив.

Многу ми е мило што видов дека иако доаѓаат многу лоши генерации, сепак има хумани луѓе и несебични. Можам само да го пофалам ова дело.Браво! И се надевам дека нема да се прават вакви видеа во иднина само за да се собираат лајкови, туку заради добродушност и желба да помогнеш на некој на кого му е потребно. Уште еднаш ќе кажам,БРАВО за ова.

:cuc:

На типот со гитарата во ГТЦ секогаш му оставам пари кога поминува, секогаш ми ги погодува песните.
:icon_mrgr:

:cuc: Немам зборови... нажалост има луѓе кои им се потсмеваат на овие луѓе што маката ги однела на улица. Faith in humanity restored. Ќе го постирам коментарот под видеото...

Oвие тројца добро знаат колку е убаво да се спие навечер после ваков ден !!
БРАВО :)

Браво и за песната во позадина... :icon_mrgr:

И мораше да се снимаат...

Па богами мораше.

За на ваквите ко мене и тебе да ни текнит дека некој на лебот гледат ко ние на дијамантите.
Шо знам... мене и жал и страм ме фати од видеово...

Убаво е тоа што го направија и што им поделија сендвич и топол чај,ама не морало да се снимаат и одма на јутуб,малку ми е безвезе тоа.и оние странците што го прават истово,повеќе го прават ради популарност на јутуб.

Па богами мораше.

За на ваквите ко мене и тебе да ни текнит дека некој на лебот гледат ко ние на дијамантите.
Шо знам... мене и жал и страм ме фати од видеово...
Ne veruvam deka toa e poentata na videoto ali aj

Убаво е тоа што го направија и што им поделија сендвич и топол чај,ама не морало да се снимаат и одма на јутуб,малку ми е безвезе тоа.и оние странците што го прават истово,повеќе го прават ради популарност на јутуб.

Не верувам дека го прават тоа заради популарност, него да инспирираат дебили како мене на пример што едно чудо храна фрлам а никад не ми текнало да направам нешто вакво. Ок оставам пари на сите што ги среќавам и мислам дека со тоа сум направила добро дело...Не е доволно.
Секоја чест на дечките, и баш се надевам дека ќе има милион продолженија од видеото со се повеќе учесници.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom