Дали на некој му е најден телефонот ако бил изгубен или украден?

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Што значи мојот смартфон некој ке си го користе без картичка и јас нема да си го најдам никогаш :mad:
Што ќе му е твојот смартфон без картичка на некого?Мора да стави картичка за да го користи за интернет,разговори итн.Пријави во полиција,иако тие не се некако заинтересирани да бараат телефони.

Pa mozis da go koristis bez kraticka za internet i mnogu drugi aplikacii ili da go koristat kako fotoaparat , sekako prijaven e ama ne se nadevam iskreno mnogu

Pa mozis da go koristis bez kraticka za internet i mnogu drugi aplikacii ili da go koristat kako fotoaparat , sekako prijaven e ama ne se nadevam iskreno mnogu
па неможеш да знаеш IQ на кој левел му е, може бапнал картица :D
али како и да е ако имаш врски ке ти го најдат, на еден другар пред едно 7-8год му најдоа еден праисториски алкател али потегна врски :)

Треба да го најдат штом си пријавил у полиција, ја така на ми открадоа едни никакви телефони, мака ми беше за броевите, и чисто да видам дали ќе ги најдат пријавив у полиција и немаше 4 месеца оппппп, ги најдоа.Значи ако се стави картица одма ќе го лоцират, освен ако е продаден надвор од Мк тогаш ништо.

Еве и јас да се пофалам :P Вчера ми украдоа смартфон,па бев во полиција им им дадов податоци,IMEI,и се останато,ми викаат ако имаш касмет ќе го најдеме,ако не..Јебига,не се надевам многу..

Доколку ставите во контакти пр.„Тато„- и го внесете Мијалков со негова фотографија, или „Сестра„- Гоца Јанкуловска ....бидете сигурни дека самиот оној кој го украл лично ќе ви го врати- :pos:

Вака сеа оставив телефон на клупа и го заборавив,станав си изодив 50тина метра после 4,5 мин. ми текна се вратив со трчање го немаше телефонот,и сеа вполиција не сакаат да поможат дека телефонот мора да бидел украден за да превземат нешто(ова во битолската станица тешки дегени се овде)дали да одам ск да пријавам или џабе е ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom