Person of Interest

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Statement issued to TVLine by POI executive producers Jonah Nolan and Greg Plageman: “We promised our actors and our audience that these characters wouldn’t be static, stuck in an endless loop — that they would have a journey. And, of course, every journey comes to an end.”

Некој најверојатно ќе лета, се надевам нема да биде Reese. Најбоље лик е у серијава.

Каснам веќе 3 епизоди, ама со оглед на тоа што вчерашната беше најавена как 3 episode event, ќе си почекам две недели за другите две епизоди. Ваљда нема да им текне пауза да акнат.

posle 3te epizodi sleduva pauza...tuka ke se stai kraj na HR story arcot...i ko so gleam eden od niv 3ca sigurno ke padne u pm tesko ke bide...sledna epizoda brojceto na ..... iskoci ke vidite :D

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
U PM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!REESE IMA DA GO ZAPALI NEW YORK!

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Колку моќна епизода :вонзем:

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Јаки последниве 3 епизоди... Само не ми е јасно како тоа коа го фатија црнецов кај судијата немаше Џон кола па многу поедноставно да го донесат до зградата на ФБИ. Може и пак да направеа слична приказна, многу лесно некој ќе му ја уништеше колата ама барем ќе имаше поголема логика.
Иначе се на се одлични епизоди... жал ми е за детективкава, се мислев Фуско ќе иде.
Како и да е добро е што освен случаите почна повеќе да се развива големата слика и баш ме занима што е тоа следно што иде. Препорака да се гледа.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Јаки последниве 3 епизоди... Само не ми е јасно како тоа коа го фатија црнецов кај судијата немаше Џон кола па многу поедноставно да го донесат до зградата на ФБИ. Може и пак да направеа слична приказна, многу лесно некој ќе му ја уништеше колата ама барем ќе имаше поголема логика.
Иначе се на се одлични епизоди... жал ми е за детективкава, се мислев Фуско ќе иде.
Како и да е добро е што освен случаите почна повеќе да се развива големата слика и баш ме занима што е тоа следно што иде. Препорака да се гледа.

Да не имаш случајно торент од последната ?

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
Последнава епизода ... таа вчера што беше.... најјака епизода до сега !!! Може низ целата епизода нема некој посебни дешавки, ама последните 30 секундииии :eek:
од еднаш 3 машини излегуааат на површина... Не ми се верува, ’контрола’ е женско !!!!

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Последнава епизода ... таа вчера што беше.... најјака епизода до сега !!! Може низ целата епизода нема некој посебни дешавки, ама последните 30 секундииии :eek:
од еднаш 3 машини излегуааат на површина... Не ми се верува, ’контрола’ е женско !!!!
nema 3 masini,istata masina sto ja sozdal harold im dava broevi na vladata povrzani so nacionalnata bezbednost na Amerika,a tie broevi sto se irrelevant mu gi dava na harold

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
nema 3 masini,istata masina sto ja sozdal harold im dava broevi na vladata povrzani so nacionalnata bezbednost na Amerika,a tie broevi sto se irrelevant mu gi dava na harold
епа тогаш има 2 машини... едната од Харолд што им дава броеви на владата и на Харолд, и друга што ја правел овој братов... ама не успеал да ја доврши бидејќи Харолд ја направил пред него т.е. Самаритан.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
се мислам дали да почнам да ја гледам серијава...
ме интересира само дали секоја епизода е посебен настан - го фаќаат лошиот тип и толку, другата епизода истото или ?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ме интересира само дали секоја епизода е посебен настан - го фаќаат лошиот тип и толку, другата епизода истото или ?

Така е првите две сезони т.е. тапа. Третата е пичку матер! Во третата почнуваат АСАЛНО да се фокусираат на главната приказна.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
не се мисли гледај обавезно.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.070
Добра епизода, да не речам одлична.
Отиде една група, заинтересирана за The machine.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.645
Поени од реакции
4.487
Можеби со закаснување, ама јас од вечерва почнувам со серијава. :D Од почеток и натенане. ;)
Само не знам дали со оваа да почнам или со House of cards. :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom