Фан Клуб: Германија

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Pu da ti ebam ligusot!Zatoa treniraa zaedno so Baern vo trening centarot..

Edit.

Hummels gol i greska.Kakov igrac. :D

Pep mu dal a4 list na Jogi izgleda. :pos: Samo nejasno im e za nekoi raboti,se bunat so Flick.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Па ваков судија ни во ЛШ нема.
Зашто ?

1 гол,2 стативи и пречка а играта стварно беше никаква.Италијанците делуваа опасно после 20-та минута но и тие кога ќе резимираш изиграа очајно.Залудни напади.

Хеведес спречи чист гол(ама за италијанците).

Не знаеа кој кај игра.Истата игра што ја игра Баерн т.е играта што ја форсира Пепчо.Лам во средината а десен бек на натпреваров немаше за лек.Јоги е заслепен од лудите потези на Пеп,па и тој почна да ги користи мада мене ми изгледа како Пеп да го има учено на тренинзите пред некој ден.

Цело време делуваше збунет со тој листот,додуша и асисентот Флик беше збунет.

Нихт фаштен. :pos:

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Требаше да остави продолжение минимум 4 минути, а и по која логика тоа при крајот да е гол аут ко беше чист корнер?
Цело време делуваше збунет со тој листот,додуша и асисентот Флик беше збунет.
Е тој листот им ја заеба цела работа. :pos:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Требаше да остави продолжение минимум 4 минути, а и по која логика тоа при крајот да е гол аут ко беше чист корнер?

Е тој листот им ја заеба цела работа. :pos:
Излезе топката од теренот т.е многу фелш му удри играчот што набаци,можда Крос беше не видов.:)

Богами листот му беше страшно нешто.Да помисли човек тест решаваше.
Не го бива за тренер и не го бива,џабе е све.
Играчите ќе играат и со тренер и без тренер,но без солидна тактика играта ќе биде како денешнава,очајна.
--- надополнето: 15 ноември 2013 во 23:44 ---

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Сепак дресовите добро изгледаат на терен. Се согласивме сите дека можело и подобро од ова, но не се ни толку лоши колку што се искритикуваа.

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
На 19-ти против Англија ќе го гледаме Вајденфелер на голот. Лам и Нојер отпатувале назад во Минхен, додека другите во Лондон.
Е сега без Лам како ДМ тој листот е неважечки, така да сега нема што да ги буни Јоги и Флик. :pos:

Кедира околу 6 месеци надвор од терените.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
Ова ми смрди како со Леман и Кан што беше кога Клинсман и Лев се одлучија за Леман како прв голман. Да не биде и сега така, но со Вајденфелер.

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
2 и нешто коефициент за победа на Германија вечер. И Јоги си го лади, му праат бајрам на умот со тоа листовите и затоа вака потценета е репрезентацијата. Абе дај им таму минимум 4 и да не видам веќе коефициент над 1. У курац веќе.

Само се надевам врската со Пеп (ако ја има) позитивно ќе се одрази во иднина.

Kajgana Shop

На врв Bottom