Сакав да кажам:
Дури и јас како женско, многу од девојките ги гледам како објекти, бидејќи не сум сретнала нешто кај 'тие многу девојки' кое ги разликува од многу други девојки.
Премногу се стандардизирани (секогаш насмеани, убавки, средени со шминка и облека, комерцијални интереси од музика преку филм до места за искачање, слатки им се сите видови миленици, секогаш љубезни, секогаш демек се сакаат меѓу себе, секогаш демек морални, секогаш демек паметни).
Од друга страна, оние кои се такозвани различни девојки, според мои другарски искуства, се покажале како нестабилни, како да проаѓаат низ фази кои требало да ги поминат досега, или едноставно, недоволно мили или добри кон другите.
Така да, мене ми е тешко да си најдам постојани и секогаш интересни(според мене), другарки за на кафе, а не па за вас машките да си најдете девојки, сигурно е уште потешко. Со лесно нека ви е, штознам.
Од друга страна, среќа што повеќето не го имате критериумот за девојки, како што е мојот критериум за другарки, и pass им давате на многу кои не би ги ни дружеле кога тие би биле машки (со истиот карактер, особини, хобија, интереси).