Тапети

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Убави се тапетите, ама мене повеќе ми се допаѓаат лепенките за ѕид. За некое чудо слушнав дека ги имало и кај нас.Понеутрално е од тапетите, а сепак разбива монотонија и делува многу убаво. Јас најдов црни ама има и во боја.
vinyl-wall-decor-1.jpg

wall-decor-stickers.gif

А има и по нарачка, какви сакаш :smir:
http://www.facebook.com/group.php?gid=106730242692786&ref=ts

Каде можам да најдам тапети за на ѕид во Битола, или евентуално во Прилеп? И дали се продаваат одделно (еден), ми треба да го поставам зад плазмата.

Тапетите се комунистичка, нехигиенска и грда ствар за лепење на ѕид...

Тапетите се комунистичка, нехигиенска и грда ствар за лепење на ѕид...

:pos: Зашто нехигиенска?
Ај за грдотија, порано имаше стварно само многу грди тапети, сега има многу убави, ама ај добро тоа е ствар на вкус. Пример, ако се стави само на еден ѕид, или како што имам гледано, само една лента на ѕид може многу убаво да излезе. А и стикерчињата многу ми се свиѓаат мене.
Еве види, ептен убаво изгледа
umbra-natura-wall-decor1.jpg

Да ја обновам темата - каде во Скопје освен во Бриколаж има такви како пејсажи од по 1 метар за на ѕид? На пример плажа, некој град и сл

Каде можам да најдам тапети за на ѕид во Битола, или евентуално во Прилеп? И дали се продаваат одделно (еден), ми треба да го поставам зад плазмата.

Битола во DECOART
се наогат во зграда грозд одма до АМЦ компјутери
имат голем избор

Да ја обновам темата - каде во Скопје освен во Бриколаж има такви како пејсажи од по 1 метар за на ѕид? На пример плажа, некој град и сл

H&S home and style... у ГТЦ и кај стадион. А мислам дека можеш и по нарачка.

Каде во Скопје можам да најдам лепенки (стикери) за на ѕид?

Која е цената на тапетиве кај нас?
Во Бриколаж ги имаш од 280 па нагоре, а на другите места се 600-800 денари, зависи од шарката и квалитетот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom