Ти од големите верници си изгледа по божјите закони па се навреди? Фрли се од масата на страна, лицемерието стави го позади тебе и повторно напиши пост.
Ти кажав и убаво (разбирливо) е напишано
Ова е срамота,
па со кое право ороспииве навредуват цела една светска верска заедница??
Јас барем не навредувам Цели религии.
Биле храбри..ахаха колку тоа храброст треба да се соблакаш гола и да трчкаш??
Некогаш кога ве читам вака загрижени за верските симболи се прашувам дали скроз сум полудела или ми се причинува. Личности кои прават се, апсолутно се против верските закони се навредуваат од метафорична порака. Кое лицемерие избива на оваа Кајгана чудо едно.
Што сум направил јас ПРОТИВ ВЕРСКИТЕ ЗАКОНИ??
Сум тврдел негде дека Не кради,Не убивај, е лошо???
А за тоа што се прашуваш, не се прашувај очигледно е, илузиите се кршат како огледала и излева реалноста.
Тие ороспии имаат поголеми муда од тебе пријателе, и од сите вас овде помножени со сто.
Ајде бе оти имаат дунди се посебни??
Тие ороспии идат секаде каде што треба да се покрене било каква акција против неправда. Туку се прашувам во случајов кој е ороспија?
Јас ќе ти кажам-ОНИ се ороспии, па што ми сереш за
"било каква акција", тропни ја главата малку, кога ќе збориме за Акција со РЕЗУЛТАТИ тогаш работите ќе бидат сосема други.
Барем Македонците немаат лице некој да наречат ороспија, збирштина од пичектини во душа, на ороспииве за малиот прст на ногата неможете да им се фатите
Нормнално, јас не ги нареков ниту ги увредив они тоа и се, овај модерни жени кои нема што да прават, не се способни и ајдеее ќе палат муслиманско знаме во Париз ако имаат МУДА нека го сторат тоа во Сауди Арабија-ДА и таму каде што жените вагинално ги осакатуваат да неможе оргазам да доживе оти тоа е ритуал и плус ќе му биде вернаа на сопругот-
зошто ги нема Таму??
Ајде погоди што??
Бројот на тие вагинални осакатувања кај новороденчиња веќе 6 години опаѓа
но не поради ФЕМЕН туку поради вистински хуманитарци луѓе од акција кои трчаат по мински полиња во Африка и ги едуцираат мајките да не им го прават на децата тоа што нив им го сториле и...дава ефект.
Боље спречити него лечити.
Финансирано од повеќе Корпорации, и универзитети и UN, not FEMen.
ФЕМЕН само го покажуваат својот "иновативен"начин да привлечат внимание а дали решиле нешто???
Attention whores-nothing much, ете тоа се Украинкиве и останатите кокошки кои се палат на нив.