- Член од
- 5 февруари 2013
- Мислења
- 444
- Поени од реакции
- 96
ај ако може да ми направете конфигурација за лаптоп до 27000 фала позз
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мој совет amc јок.
абе за се ми треба и игри да прима појаки пр гта ... сакам пц шо ке може повеке време да работе да ги фака новите игри шо ке излаватЗа каква употреба ти е лаптопот? Игри, некоја друга намена?
и кажите ми која е најдобра фирма делл сони хп
абе за се ми треба и игри да прима појаки пр гта ... сакам пц шо ке може повеке време да работе да ги фака новите игри шо ке излават
Нема веке најдобра фирма исти курац ти е се кинезите ти лепат какво сакаат имеако сакаш ке ти пишат и iphone laptop
иначе dell се добри
Другар ваков лаптоп никогаш нема да најдеш ке најдеш ама кошта 100,000 денари така да заеби ти таа варијанта лаптоп за игри и тоа нај нови што ке излегуваат
Па и десктоп за игри испод 40000 илјади тешко да најде.
Десктоп до 27.000 до 30.000 се прави многу солидна и мокна конфигурација со i5
Па добро малку и зависи што подразбираш под солидна конфигурација.
Ако збориме за Gaming Desktop треба да имаш солиден монитор(пред се големина и резолуција) и други ситници.(Настрана од процесор, графичка и рам кои претпоставувам се подразбираат)
Во секој случај најголема предност кај десктопот е што ќе може да го надградува.
П.С Со компјутер од 30 000 тешко дека ќе може најновите игри да ги игра.
П.С2 Инаку да со 30 000 може солидна конфигурација да направи.
Другар пред 1 недела склопував компјутер 31 илјадарка (по точно 31,537 денари)само компјутер зборам не со глувци тастатури звучници монитори слушалки камери и остали дрангулии
мој совет amc јок.