Motorola Moto X - новото чедо на татко Google и мајка Motorola

• Креатор на темата Креатор на темата jovankrstevski1
  • Време на започнување Време на започнување
Леле ако е стварно 300$ 16 GB верзијата, колку само ќе го земам.

Браво за Гугл, многу се пред своето време. Сите останати компании се трудат да бидат иновативни и успеваат ама само Гугл размислува out of the box што викаат. И покрај тоа што извадија mid range телефон сепак ке предизвика мала револуција и некои работи ке ги смени засекогаш. Дали некој има информација дали ке добие статус на Нексус со update-тите? Само да го донесат во брзо време кај нас ич не ми се чека

Најнова информација до која јас дојдов е дека е 200 долари за 16GB-ната верзија и 250 долари за 32ГБ, ама пред да се запалиш како мене да напоменам дека цениве се за на потпишан договор

Очекувањата се околу 500 долари во УСА, така да во Европа накај 500 евра, а во Македонија ако дојде 600евра. Незнам дали во МКД може да се нарачува од Google Play Store?

Очекувањата се околу 500 долари во УСА, така да во Европа накај 500 евра, а во Македонија ако дојде 600евра. Незнам дали во МКД може да се нарачува од Google Play Store?
Од кај ти се информацииве? јас сегде кај што прочитав е дека ќе биде 200-250 долари на договор.
И неможеш да нарачаш од Гугл плеј ако си од македонија, ама и таму уште не го ставиле. Ваљда само ако потпишеш договор со оператор со салон во америка можеш да го купиш

Од кај ти се информацииве? јас сегде кај што прочитав е дека ќе биде 200-250 долари на договор.
И неможеш да нарачаш од Гугл плеј ако си од македонија, ама и таму уште не го ставиле. Ваљда само ако потпишеш договор со оператор со салон во америка можеш да го купиш

Баш читав на анандтек, со договор 2 години ќе е 199 долари, а без договор се очекува да е околу 500 долари, можеби и повеќе. Ќе го понудат отклучен на Google Play.

http://www.anandtech.com/show/7197/a-quick-look-at-the-moto-x-motorolas-new-flagship

Аха, ;), ќе видат од мене 500 долари мало сутра.

На договор 200? Па нели викавте дека ќе биде 250 да се купи без договор бе. Цена од 500 долари за овај телефон се премногу.
--- надополнето: 2 август 2013 во 00:36 ---
David a Moto rep said it would be $579 for the 16 GB and $629 for the 32 GB
--- надополнето: 2 август 2013 во 00:38 ---
А и процесоров врска нема , најобичен дуал кор процесор е :pos:

Овој дечко многу го почитувам и мислам вреди да го слушнете !!! .... секогаш го слушам ,одличен е .... (y)

Па нели го збореа дека ќе биде mid range телефон. Од кога 600 евра е mid range? :)
И ја се загреав за овој телефон коа чув цени од 200-300 долари али за овие пари сеа што се спомињаат... не ме зезај С4 е нешто под 600 евра.

Џабе муабетите, телефонот нема да биде пуштен во Европа. Моторола се правда дека за Европскиот пазар 'спрема нови изненадувања' .

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Џабе муабетите, телефонот нема да биде пуштен во Европа. Моторола се правда дека за Европскиот пазар 'спрема нови изненадувања' .

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
Педер еден .... имаш нехус 7 ... i envy you ... :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom