Светско првенство во водени спортови - Барселона 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знам дека Мајкл Фелпс ти е миленик, но на него се сомневам сеуште :) Воопшто не се сомневам на Рута бидејќи таа е специјализирана на една дисциплина .Јас се сомневам на овие американски пливачи и пливачки кои како шега пливаат квалификации , полуфиналиња и финале во ист ден . Алиша Кутс одлична австралиска пливачка , поради тоа што пливаше во полуфинале и кавлификации во ист ден , ја упропасти штафетата со слабо време , физички е неможно тоа да се постигне , да се биде најдобар на секоја трка.
пак ќе кажам, да знаете дека живеат како робови преку барата и каква ванаби НАСА опрема користат за да го постигнат тоа со дисциплините нема да го зборите ова, само ајде. Не е до Фелпс работата, друго е кога ќе видиш што се се прави за успех таму и тука.

И Мерион Џонс и Џастин Гетлин и Тајсон Геј беа Американци па видовме што се деси, оваа дури и затвор лежеше така да не тонете во теорииве на заговор за џабе ;)

Ја заборавив и оваја Литванката..секоја чест
врвен спортист на 16 години бе луѓе едноставно не ми е замисливо..
како е можно толку да се биде зрел.

Интересни полуфиналиња денес, а јас пак се понадевав дека Стјепановиќ ќе иде и финале али ништо од тоа. Подсле 1.000 метри беше одличне (3то место) после на крајот направи прпоуст и падна од трето на 7мо. (n)

Утре интересно ќе биде во финалето.

И Унгарија и Хрватска влегоа во 1/2 финале и сега останува уште класиката Шпанија - Италија (y)

Овој Лохти торлак невиден е како насила да го тера некој да плива, одвратен ми стана веќе, ама важно на Е! он си има емисија. :tapp: Миси Фрекнклин ми беше фаворит си победи, а оваа Ледецки со 16 години светски рекорд, секоја чест.

има некаде квалитетни хајлајтси по денови од пливањето на нет ?

Лоши термини ставиле, барем од 7-8 да почнуваа, пропуштив многу ама колку можам пратам, денеска 100 слободно финалете, што мислите Натан или Магнусен?

Лоши термини ставиле, барем од 7-8 да почнуваа, пропуштив многу ама колку можам пратам, денеска 100 слободно финалете, што мислите Натан или Магнусен?

Секогаш натпреварите започнувале во 18 часот.

Штета за Морозов ..

Секоја чест за Педерсен и Светскиот рекорд, утре не се сомневам во таа конкуренција повторно да го надминат.

Црна Гора - Унгарија во финалето на СП во ватерполо, пред малце репрезентацијата на Црна Гора ја совлада доста лесно Италија, конечниот резултат можеби изгледа тесно, но во текот на целиот меч ја имаа контролата на игра репрезентативците на Црна Гора, 10-8 беше конечен резултат.
Во другото полуфинале, Унгарија беше подобра од Хрватска.

пак ќе кажам, да знаете дека живеат како робови преку барата и каква ванаби НАСА опрема користат за да го постигнат тоа со дисциплините нема да го зборите ова, само ајде. Не е до Фелпс работата, друго е кога ќе видиш што се се прави за успех таму и тука.

И Мерион Џонс и Џастин Гетлин и Тајсон Геј беа Американци па видовме што се деси, оваа дури и затвор лежеше така да не тонете во теорииве на заговор за џабе ;)

После ОИ во Атина имаше една статија за животот на Фелпс, за тоа како он успеал да постигне толку во неговата кариера. Ми се стемни кога видов дека уште од 8 години го држеле во карантин, исхраната, тренинзите, начинот на живот итн итн... Затоа после тие ОИ го фатија со марихуана, човекот бел ден немаше видено у животот, тоа му доаѓа исто како животно кога ќе пуштиш од кафез.

Србиве ватерполо катастрофа. Откога си замина Удовичич пропаѓаат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom