Во која банка има најмала провизија?

• Креатор на темата Креатор на темата kviki
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Еве сеа пред малце бев во тутунска и за една шугава таксена марка од 50 денари ми земаа провизија од 40 денари.

Воедно сакам и да им посакам се најлошо на тие што ги формираат цените, a и на кретените што ги укинаа таксените марки.
Со кој памет ги укинаа, а уште ги бараат?

Мислам дека најмала провизија има во пошта, евентуално по овие помалите банки не сум бил па не можам да зборам. Ама и таа помала е 35 ден. така да ... укинуваш хартиена таксена марка и автоматски нема веќе од 50 туку од 85 денари најефтино. Легален криминал

Брат ми работи на о деск и знам дека најмала провизија кога ги подига парите има во Sparkasse.

Еве сеа пред малце бев во тутунска и за една шугава таксена марка од 50 денари ми земаа провизија од 40 денари.

Воедно сакам и да им посакам се најлошо на тие што ги формираат цените, a и на кретените што ги укинаа таксените марки.
Со кој памет ги укинаа, а уште ги бараат?
УНИБанка мислам дека има 23МКД такса за такви уплатници.

Хмм, во домашната. Таа под душекот.

До која максимална сума е 12 денари?
За жиро сметка е 12 денари по налог,сумата нее лимитирана,а месечна такса е во зависност од прометот во тековниот месец
За трансакциска е само 35 денари месечно

нашата книговодителка плаќа се во ХАЛК банка зашто вика таму најмали биле провизииите

Стопанска банка - 15 денари. Во пошта не уплаќајте ако ви се брза, парите легнуваат ( кај тој кој уплаќате ) наредната година ( така е зборот ).

И пошта се искурназија, порано 15 ден. беше.

Пошта е 35 денари.

Би требало Стопанска, 15 денари.

Порано беше 15 во Стопанска, сеа поскапеа.

Пред некое време кога во Стопанска беше 15, во ТТК било (така ми кажаа) 10 денари. Колку е точно не знам.

Брат ми работи на о деск и знам дека најмала провизија кога ги подига парите има во Sparkasse.

нема врска.. За подигање на парите не зема провизија никоја банка друг е случајов со дечково.. Јас работам на Одеск и ми земаат само за банк wire 35 долари... друга провизија нема :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom