Оделото на Iron Man

• Креатор на темата Креатор на темата Drima94
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе го напраам, ќе ме кошта ногу пари, после ќе ми изгасат струјата од евн и ќе нема како да го пунам!
Не бе не почнувам.

Ама можам.

хахахах :D заебанцијата на страна единствен проблем според мене е само изворот за енергија(arc reactor) а тоа е и "срцето" на оделото па така сите останати делови нема да можат да се помрднат

Не дај боже да се направи ова, ако падне во погрешни раце си иба мајката светот, туку ај се расонувам ја ме разбудуваат, поздрав.

хахахах :D заебанцијата на страна единствен проблем според мене е само изворот за енергија(arc reactor) а тоа е и "срцето" на оделото па така сите останати делови нема да можат да се помрднат

Ќе му ставиш ред бул, пошто е енергетски пијалок ќе му даеш енергија а и плус дава крила така да немаш проглем.

Ако му треба на некој гориво за арк реакторот, обратете се по пп. :icon_lol:

во основа сите коментари се бесмислени и не се поддржани со никакви научни факти , не беше оваа целта на темата , затоа подобро ќе биди некој од админите да ја заклучи темата за да нема подоцнежни мислења од ваков вид

во основа сите коментари се бесмислени и не се поддржани со никакви научни факти , не беше оваа целта на темата , затоа подобро ќе биди некој од админите да ја заклучи темата за да нема подоцнежни мислења од ваков вид

А ти што сакаш? Да ти вадиме цени или скици? Отвори тема со 3 реда заедно со линкот и очекуваш сериозна дискусија?

Како прво, арк реакторот не може да се конструира и се ти станува јасно, мислам има некои мали реактори кои работат на основа на сонолуминисценција, ама таквите немаат толкава моќност.

А ти што сакаш? Да ти вадиме цени или скици? Отвори тема со 3 реда заедно со линкот и очекуваш сериозна дискусија?

Како прво, арк реакторот не може да се конструира и се ти станува јасно, мислам има некои мали реактори кои работат на основа на сонолуминисценција, ама таквите немаат толкава моќност.
смешен си....во линко има се шо треба , цела скица на оделото и одделно цените за сите делови , првин види пред да коментираш

смешен си....во линко има се шо треба , цела скица на оделото

Ондак, отвори тема за да развиеш дискусија со 3 реда? Каде патем никаде не кажа свое мислење...

да не има некое правило да наведам мое мислење ? прашањето е кратко јасно и со сите информации за оделото , ништо повеќе не е потребно

Па пишав бе, не може да се контруира таков арк реактор, толку голема енергија, мал волумен, без ладење! Таа скицава сигурно е направена од некои фанови.

Па пишав бе, не може да се контруира таков арк реактор, толку голема енергија, мал волумен, без ладење! Таа скицава сигурно е направена од некои фанови.
е ок де видов... ништо што веќе не знаев , всушност и јас то го наведов како главен проблем во погорните редови... и ако знајш најди подобра скица и со точни цени(што ја нема) па кажувај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom