Како да се зголеми дијапазонот на далечинското за кола

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.115
Одличен совет како да го зголемите дијапазонот на дејствување на далечинското за автомобил-каде не ви е потребно ништо посебно туку сопствената глава и тоа не во преносна смисла туку буквално .
Доколку го наместите далечинското на подбрадокот и ја отворите устата ќе се уверите во дејствувањето;)

2603725.jpg

Кој не сака да отвара уста - има и друг начин-прикажан на видеово
е па пробајте

Добар трик, ама на мојот стокец од 1979 нема ваква фенси технологија :)

Е тоа не сум знаел ај ќе пробам на моја кола триков; а дали треба да се дере на глас па да си отклучи LoL инаку минувачите ќе ме сметаат како редардиран ма јок:eek:

А што има врска дали далечинското работи од 1 или од 100 метри.

А што има врска дали далечинското работи од 1 или од 100 метри.

Некогаш далечинското, покрај за отклучување, служи и за други функции - како на пример пуштање светло.
Мене ова ми е практична работа, затоа што во темница веднаш ќе си ја пронајдам колата на некој голем паркинг... :)

Некогаш далечинското, покрај за отклучување, служи и за други функции - како на пример пуштање светло.
Мене ова ми е практична работа, затоа што во темница веднаш ќе си ја пронајдам колата на некој голем паркинг... :)
Ако си заборавил каде е колата значи подобро е да си фатиш такси... односно си претерал со алкохол :)
Сите одклучуваат и заклучуваат на метро од колата. Ако не ја заклучиш и направиш 10 чекори биди сигурен дека ќе заборавиш да ја заклучиш .

Ако си заборавил каде е колата значи подобро е да си фатиш такси... односно си претерал со алкохол :)

Ако отидам на некое место што првпат го посетувам и располага со голем паркинг (на пример, некој ресторан наменет за свадби, паркинг во голем трговски центар од типот на Сити Мол, стадион, спортска сала и тн.) ова може да ми ја олесни работата. И не мора да значи дека сум пиел :)

Според твојава логика за „метро од кола“, подобро е воопшто да немаме далечинско, туку да си го брцнеме клучот и да си отвориме :)

Пак ќе кажам, далечинското (освен за отклучување и заклучување) во повеќе случаи може да служи за:
- Палење светло;
- Затворање на прозорци;
- Палење на автомобилот (корисна опција во лето, ако сакаш да ја оладиш колата со клима пред да влезеш);

Ако отидам на некое место што првпат го посетувам и располага со голем паркинг (на пример, некој ресторан наменет за свадби, паркинг во голем трговски центар од типот на Сити Мол, стадион, спортска сала и тн.) ова може да ми ја олесни работата. И не мора да значи дека сум пиел :)

Според твојава логика за „метро од кола“, подобро е воопшто да немаме далечинско, туку да си го брцнеме клучот и да си отвориме :)

Пак ќе кажам, далечинското (освен за отклучување и заклучување) во повеќе случаи може да служи за:
- Палење светло;
- Затворање на прозорци;
- Палење на автомобилот (корисна опција во лето, ако сакаш да ја оладиш колата со клима пред да влезеш);
Препорачливо е и во зима,само ако е во N или лер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom