Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чувството кога се осеќаш како најголема будала бидејќи имаш платено карта, а контролата пушта две шмизличиња кои се без билет, за греотка тие кутрите ...непроценливо!!!
Имаш два типа на слободни карти за градски линии и приградски (селски) градските линии ќе те чини 1460 денари а приградските 1680 денара .За да извадиш слободна карта потребан ти е желба и фотографија и појди само во било која билетара на ЈСП и ќе си извадиш слободна (месечна карта) http://jsp.com.mk/Upload/dokumenti/obrazec-baranje_za_pretplaten_bilet.pdfМногу ми се нејасни цениве на ЈСП , а не можам да најдам каде е темава(ако ја има на форумов)
Кажете ми каако вработен колку пари треба да платам за месечна карта (ака слободна) и каква документација треба да приложам?
Ако е така тек сега има да јадат ќутек контролорите или како и до сега,Да точно е, татко ми работи у ЈСП и ми кажа дека многу строго почнало да биде.....и односот спрема автобусите од страна на шоферите....ако не ги одржуваат казна,т.е. одбиваат од плата(тоа било од секогаш само сега многу построго) и сега контрола се качува у Ново Лисиче на 2-3 станица од последна коа ќе тргне 5ка....што никад не се случилозатоа за 30-40 ден не вреди да се резилиш и да плаќаш казни.....
Да точно е, татко ми работи у ЈСП и ми кажа дека многу строго почнало да биде.....и односот спрема автобусите од страна на шоферите....ако не ги одржуваат казна,т.е. одбиваат од плата(тоа било од секогаш само сега многу построго) и сега контрола се качува у Ново Лисиче на 2-3 станица од последна коа ќе тргне 5ка....што никад не се случилозатоа за 30-40 ден не вреди да се резилиш и да плаќаш казни.....
Зашто бе,тие со дундата плаќаат..Ај ти,ништо не е за џабе..Чувството кога се осеќаш како најголема будала бидејќи имаш платено карта, а контролата пушта две шмизличиња кои се без билет, за греотка тие кутрите ...непроценливо!!!
Зашто бе,тие со дундата плаќаат..Ај ти,ништо не е за џабе..