ВИДЕО - Пратеник на Златна Зора малтретира македонски камионџија

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
Сега за сега не планирам да одам на одмор во Грција, кога ќе планирам благовремено ќе те известам.

Ок, значи оваа што се гледа во клипот може да се случи на 1 милион македонци, ама док не се случи лично на тебе не те интересира?

Ок, значи оваа што се гледа во клипот може да се случи на 1 милион македонци, ама док не се случи лично на тебе не те интересира?
Ок, досаден си.

Леандра, срамиш ли се да ги штитиш откриено грците?

Леандра, срамиш ли се да ги штитиш откриено грците?
Ги штитам Грците? Бугарска логика.
Ајде вака бугару, ти идеш ли во Македонија? Дремеш ли на Македонски форум? Те плукаме ли 24/7, те сака ли некој во Македонија?

Ги штитам Грците? Бугарска логика.
Ајде вака бугару, ти идеш ли во Македонија? Дремеш ли на Македонски форум? Те плукаме ли 24/7, те сака ли некој во Македонија?

Da gi sakaat bg vo makedonija!

Nas ne boli massot koj ne saka i koj ne ne saka iskreno da ti kazam! da ne ja saka bg nema da zemaa pasoshi!
Исто ко нас што не заболе дали некој не сака или не не сака. Не размислувај толку праволински, рашири ги видиците не биди албанец кампања на Р. Македонија :D Ако не ја сакале немало да земат пасоши :pos:Ој Кастриоти ој!

Татарот што е полесно? Бугарските студентки или мозокот ти?

Исто ко нас што не заболе дали некој не сака или не не сака. Не размислувај толку праволински, рашири ги видиците не биди албанец кампања на Р. Македонија :D Ако не ја сакале немало да земат пасоши :pos:Ој Кастриоти ој!

Vidikot mi e porashiren od tvoite noze ne se sekiraj! ne ni treba nas kampanja vas vi treba

Vidikot mi e porashiren od tvoite noze ne se sekiraj! ne ni treba nas kampanja vas vi treba
Ви треба и тоа како. Прво треба акција повторно во Основно училиште да ве презапишиме, нит знаете да читате, нит знаете да пишувате. Години и години ќе поминат додека се качите на некое ниво. Ајт собери си ја ташната и право на школо, ќе звони за трет час.

Ви треба и тоа како. Прво треба акција повторно во Основно училиште да ве презапишиме, нит знаете да читате, нит знаете да пишувате. Години и години ќе поминат додека се качите на некое ниво. Ајт собери си ја ташната и право на школо, ќе звони за трет час.

Get a life! dosta kakas po forumi

Ако некој ден МКД се распадне ќе се распадне само заради лагите и пропагандите на Тв-Сител и Вмро-Дпмне на чело со Грујо и Латас..:tapp:

а, од гејските педери не, така?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom