Дај линк.Монако заинтересиран за Пандев ?
...според италијанските медиуми
http://www.julienews.it/notizia/sport/il-monaco-mette-gli-occhi-su-pandev/304221_sport_9.htmlMoриентес,Ротен,Лудовик Жили..како вчера да беше..а на dragonsky изгледа криво му е што Монако ги скина таа сезона,та сеуште неможе да преболи
--- надополнето: 1 јуни 2013 во 14:07 ---
Дај линк.
Лион е над 1.2 милиона,со се предградијата.А за Монако нема да биде проблем,пошто стадионот им е 18 илјади,колку пола држава..ама за тоа има многу ниски даноци,што не е случај со Франција.Едина мана по мене е тоа што Монако е само 36.000жители, во споредба пример со Лион каде изнесува 480.000 илјади жители, па може ке им бидат празни стадионите
Stade des Lumièresima li neso sliki, renderi od stadionot da dzirneme?
Почнат е со градба,али затрукира,на претходната страна има слика до каде е стигнато.До нигде,само теренот е спремен,има некои натегања со Ола - претседателот на клубот и државата..околу земјиштето,екологијата и слични глупости.А и финансиската рамка не е затворена,пошто клубот треба сам да ја финансира изградбата без помош од државата.Stade des Lumières
...
Па види, не би лажел ако кажам дека ептен ме погоди елиминацијата од МонакоMoриентес,Ротен,Лудовик Жили..како вчера да беше..а на dragonsky изгледа криво му е што Монако ги скина таа сезона,та сеуште неможе да преболи
И Ѕвезда била многу повеќе од пола од екипиве денеска ама сега не може да игра ни во ЛШ.Monaco bil MNOGU poise od Chelsea pred da dojdat Rusite vo klubovite... ne treskajte zeleni
posledna sezona ok da, u pravo si , Monaco ustvari moze da se kaze deka se francuski LeedsПа види, не би лажел ако кажам дека ептен ме погоди елиминацијата од Монако
И Ѕвезда била многу повеќе од пола од екипиве денеска ама сега не може да игра ни во ЛШ.
Значи зборам за последна сезона а не што се случувало пред 50 години. Не се правете фанови на Ливерпул со сила
Не верувам да те погодила елиминацијата зашто не се ни сеќаваш.Па види, не би лажел ако кажам дека ептен ме погоди елиминацијата од Монако