Македонијо, ште умра за теп!

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Ај поштедете се самите од коментари од типот „ само да ги најдам“, „ тоа ќе им праам, кичмите ќе им ги искршам“. Докажано е дека кога македончето ќе види ваква ситауција, спушта главата и дим да го њама.

Мене ми е жал за дебилите повеќе, бабичката ќе се измие, ај ќе пројде, ама на шалајбазерите Господ неможе да им помогне да се оправат ос својата дебилност!

Зашто бе вакви коментари после вакво видео? Кај ти е револтот, кај ти е гнасењето од виденово? Сочуство нешто...?

Нема везе, жали ги за нивната дебилност. Напиши уште десет поста за бескорисно јачање по форуми, али гарантирам дека секој нормален човек да ги види идиотиве пред себе сеа у моментов, у најмала рука барем еден бокс ќе им учука.

Видеово совршено ја објаснува разликата помеѓу сељак и селанец.

Единствената разлика помеѓу сељак и селанец, е што сељак е на српски, а селанец на македонски. Овие не се ни тоа ни тоа, овие се стоки.

да ти се згади животот.
овие ако се во невоља да ти е мерак да ги гледаш кај што патат, говеда.
тој што вози не знае ни да збоРува, ебате педерот пијан.
ако ние, што не ја познаваме женава, чувствуваме толкав гнев замислете како им на внуците нејзини. ако тие живејат во град сигурно ќе го видат видеово.
им иде да ги најдат и да ги набијат на колец :гомце::гомце:
гадни створења.

И што виртуелно преку фејсбук? МВР преку една обична слика за 24 сати можат било кој да најдат, се иде во полиција и завршена работа.
Ќе им стигнат стотици пораки со најразлични содржини, закани, ебење мајки и шајки, има да се препотат и тоа асално..

замислете како им на внуците нејзини. ако тие живејат во град сигурно ќе го видат видеово.
И низ селата има интернет бе :icon_mrgr:

Зашто бе вакви коментари после вакво видео? Кај ти е револтот, кај ти е гнасењето од виденово? Сочуство нешто...?

Нема везе, жали ги за нивната дебилност. Напиши уште десет поста за бескорисно јачање по форуми, али гарантирам дека секој нормален човек да ги види идиотиве пред себе сеа у моментов, у најмала рука барем еден бокс ќе им учука.

А јас негде спомнав дека не ми се гади?

И колку ситауциии имало само, каде на вакви слични ситауции нормалните луѓе посматрале од страна, ехехеее....

GavolRulz
Има начин друже податоци некакви сите имаме оставено низ нетов, ако тој лично го аплоадирал ова може одма да го најдеме. Ама работата е правно да одговараат ваквите гнаси.

Ќе им стигнат стотици пораки со најразлични содржини, закани, ебење мајки и шајки, има да се препотат и тоа асално..
:icon_mrgr:
И низ селата има интернет бе
мистеријата може да ја реши само тој што го снимил видеово од оргиналното , под кој јузер е аплоудирано:)

abre luge juzer ne juzer nema veze, mvr ima pristap do site IP adresi, ke vidi od koja e uploadirano, vo toj i toj cas koj ja imal taa adresa i ke znae koj e fraerot. Deset minuti rabota.

Samo poentata e sto kurot gi boli za babata. Da bese majka na nekoj funkcioner sega ke bea na Sibir idiotive.

п.с. што има врска насловот на темата со видеото?

Многу ме револтира исмевање на стари лица. Мислам дека нема нешто што ми прави поголем бес од тоа...
Пред некое време излезе приказна за една американка која цел свој живот работи како чувар на деца додека се превезуваат со автобус до училиште. Цел свој работен век немала проблем, и токму пред пензија се соочува со нова генерација на млади луѓе кои како да се од друга планета. Колку навреди требало да собере жената за да може да ја расплачат пелиштарци... Можам да замислам со какви чувства заминувала секој ден на работа, свесна дека ќе треба да се соочи со изродите...

abre luge juzer ne juzer nema veze, mvr ima pristap do site IP adresi, ke vidi od koja e uploadirano, vo toj i toj cas koj ja imal taa adresa i ke znae koj e fraerot. Deset minuti rabota.

Samo poentata e sto kurot gi boli za babata. Da bese majka na nekoj funkcioner sega ke bea na Sibir idiotive.

Не е финтата само да се кења по МВР,него треба и да се известат и да се изврши јавен притисок. Најлесно е речи државава е срање а мвр идиоти и готово.

Не е финтата само да се кења по МВР,него треба и да се известат и да се изврши јавен притисок. Најлесно е речи државава е срање а мвр идиоти и готово.

Ајде изволте на протсети, и биди спреемен да те јуришат низ град.

ahahha dzabe e Citro, lokalni decista cela ulica gi prijavuva kaj mene za krazbi, aha ke sredime i nisto pak. Pak sekoj den krazbi u maalo. Ne se zamaraat osven ako ne se raboti za pisuvanje kazni i vikanje pajaci.

Po naredbi si raboti policijata kako so moze da se vidi.

А што треба МВР да седи по форуми, на јутјуб и да апси, ова го нема старава жена нормално пријавено ама ваков случај можат медиумиве да искористат така се апселе по акции во вакви случаеви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom