Македонијо, ште умра за теп!

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Од дека се овие гомна ?
И можно ли е граѓанска тужба да се поднесе против нив ?

Ова ме збесна! Нема да коментирам повеќе бидејќи гневот е голем во мене, а немам соодветни зборови за да го искажам револтот кој се создава во мене гледајќи вакви креатури како беснеат наоколу.

Вака дури караме и пцуеме ништо не прајме. Секој че си окара и фино лепо. Се вади сликата, се растура низ интернет, се најдуваат и после е лесно. Нека се здрмаат малку директно.

Посакувам што е можно побрзо да се најдат. Како што гледам на социјалниве мрежи гневот е собран сите бараат да бидат најдени. Гнасно и примитивно однесување. Морони.

Јас курот го сечам ако овие гомна не се синови на некој функционер или богаташ .. !!

жими таквото :cautious: не би се возеле у скапана опел астра него би биле у бмв а и не би пиеле пиво од пластика крали марко

:pos: Мене ми е смешно ова не дека е смешно што и го направија на бабичката (додуше ништо страшно малку ја овежија) туку ми е смешно колку се глупи и сељаци...онака смешно е како глуп виц на кој се смее некој смешно.

мамицата нивна....јас веќе го пуштив на социјалните мрежи со со принт од лицето и видеото во случај некој да го начека да види шо сторил!! ах да ми се пред мене сега...

Не бе, уште е тука. Ама за секој случај си го симнав јас. ;)

грешка нешо од кај мене :unsure: ама помислив дека го имаат избришано , неважно тоа него сакам многу да се најдат кои се , а последиците по нив ќе бидат неизбежни

Ми се згади вечерта. Обично не коментирам на вакви теми, ама се згрозувам од човековата малодушност. Жалам што, претпоставувам дека не ги заболела душата после ова, што си отишле и си се забавувале на сопствената глупавост!

:pos: Мене ми е смешно ова не дека е смешно што и го направија на бабичката (додуше ништо страшно малку ја овежија) туку ми е смешно колку се глупи и сељаци...онака смешно е како глуп виц на кој се смее некој смешно.

цела јавност е згрозена тебе ти е смешно , а да не си ти еден од тие :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom