ВИДЕО - Пратеник на Златна Зора малтретира македонски камионџија

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
Sto ovlastuvanje ima pratenikov ne mi e jasno ,carinik li e ?

Za bugarceto ....Jas cisto od patriotizam u Kranevo ke letuvam ovaa godina posto fliperi ima mnogu.

Темата за убиениот Албанец во Сирија ја читаше ?

И на тоа некој се диви. Какви се не луѓе ја газат земјава.
Не беше тој радикален исламист кој загина со оружје во рака? Уф изгледа сум помешала, истиот тој си помислив утре може ќе ни испуца 5 деца додека си ловат риба во име на некоја си религија.
Чекај попрецизно да одговорам: Да ја прочитав.
Абе Леандра, избра ли веке на коj остров во Грција ке летуваш оваа година?
Вошкарија не ми е на листата, да не имаш да понудиш нешто друго?

Темата за убиениот Албанец во Сирија ја читаше ?

И на тоа некој се диви. Какви се не луѓе ја газат земјава.
секако дека треба да се радуваме на смрт на такви луѓе. Утре истиот тој ќе убие некого на улица. Да се множат само такви случаи.

секако дека треба да се радуваме на смрт на такви луѓе. Утре истиот тој ќе убие некого на улица. Да се множат само такви случаи.
Не бе исто е изживување кон шофер кому му е работа да дреме по граници и талибанец задоен со извитоперен ислам кој во името на неговиот кој знае каков бог решил да убива.

Демек какви луѓе сте вие што се радувате за нечија смрт? Ха. Нека им ја скинат главата на оние двајцана на Косово што дремат за испорака, абе фешта ќе организирам со забава, јадење и пиење. Да даде Бог само да им го прекине некој здивот да видиш како се радувам за нечија смрт. Ама бавно полека да испушта здив.

Што сака некој нека каже,али грциве си ја знаат работата.Си тераат свој филм и никој ништо не им може.

За разлика од остатокот од педерска Европа,кај нив нема лабаво.

Што бегаш от отговор бе Леанче? Ке летуваш или не во Грциjа?
Не бегам од одговор бе татарче, не одам во Грција годинава. Да не треба да ти кажам кај ќе одам? Ќе ти падне криво не за друго, ќе испадне дека се фалам, а не ми е фетиш на татар да му се фалам.

Не бегам од одговор бе татарче, не одам во Грција годинава. Да не треба да ти кажам кај ќе одам? Ќе ти падне криво не за друго, ќе испадне дека се фалам, а не ми е фетиш на татар да му се фалам.

А поради коjа причина нема да одиш оваа година?

Сака да те фати на фора татаров у смисол, ќе кажеш Грција ќе идам и ќе ти вика ееее види што ви прават а вие им идете на одмор. Глеј сега ќе те праша а лани кај беше?

Поради тоа што ќе одам на друго место.

Ааа, значи не е поради тоа што тамо ве третираат ко кучиња? Тоа видео тука е манипулациjа и грциве не се тоj народ што е прикажан тука?

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Сака да те фати на фора татаров у смисол, ќе кажеш Грција ќе идам и ќе ти вика ееее види што ви прават а вие им идете на одмор. Глеј сега ќе те праша а лани кај беше?
Финти бугарски :ROFLMAO:

У татарија важно не одам, тоа го знае, зошто не одам причина: Погрозно место за одмор не постои, од народ, храна, море, пат, кич забава, гнаси, курви, апаши, митаџии, итн. Најгрозно нешто на планетава земја. Ете му причина зошто кај него не одам на одмор.

Во Струмица бев пред некое време и во една кафана седнавме да јадеме , а позади нас на масата имаше двајца грци и двајца наши , седат а тоа музика грчка ечи у локалот а овие се распеале племето нивно продадено збоорот ми е тука ние им се лигавиме а исто и кога ќе одиме се лигавиме едноставно сме лигава нација сакал некој да признае или не :(
Во право си.
Но треба да ти е јасно дека твојов пример е сосема ист со милионите кои Македонецот им ги дава секојдневно, без или со сопствено знаење на фирми во раце на Албанци (цигари, алкохол, Орбит, Конверс и слично)

Ах па дека тој ќе убие некого на улица ти може па нема да спиеш навечер.Не се правете душички кога знам какви се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom