Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не беше тој радикален исламист кој загина со оружје во рака? Уф изгледа сум помешала, истиот тој си помислив утре може ќе ни испуца 5 деца додека си ловат риба во име на некоја си религија.Темата за убиениот Албанец во Сирија ја читаше ?
И на тоа некој се диви. Какви се не луѓе ја газат земјава.
Вошкарија не ми е на листата, да не имаш да понудиш нешто друго?Абе Леандра, избра ли веке на коj остров во Грција ке летуваш оваа година?
секако дека треба да се радуваме на смрт на такви луѓе. Утре истиот тој ќе убие некого на улица. Да се множат само такви случаи.Темата за убиениот Албанец во Сирија ја читаше ?
И на тоа некој се диви. Какви се не луѓе ја газат земјава.
Не бе исто е изживување кон шофер кому му е работа да дреме по граници и талибанец задоен со извитоперен ислам кој во името на неговиот кој знае каков бог решил да убива.секако дека треба да се радуваме на смрт на такви луѓе. Утре истиот тој ќе убие некого на улица. Да се множат само такви случаи.
Вошкарија не ми е на листата, да не имаш да понудиш нешто друго?
Не бегам од одговор бе татарче, не одам во Грција годинава. Да не треба да ти кажам кај ќе одам? Ќе ти падне криво не за друго, ќе испадне дека се фалам, а не ми е фетиш на татар да му се фалам.Што бегаш от отговор бе Леанче? Ке летуваш или не во Грциjа?
Не бегам од одговор бе татарче, не одам во Грција годинава. Да не треба да ти кажам кај ќе одам? Ќе ти падне криво не за друго, ќе испадне дека се фалам, а не ми е фетиш на татар да му се фалам.
Поради тоа што ќе одам на друго место.А поради коjа причина нема да одиш оваа година?
Сака да те фати на фора татаров у смисол, ќе кажеш Грција ќе идам и ќе ти вика ееее види што ви прават а вие им идете на одмор. Глеј сега ќе те праша а лани кај беше?Не бегам од одговор бе татарче, не одам во Грција годинава. Да не треба да ти кажам кај ќе одам? Ќе ти падне криво не за друго, ќе испадне дека се фалам, а не ми е фетиш на татар да му се фалам.
Поради тоа што ќе одам на друго место.
Поради тоа што ќе одам на друго место.
Финти бугарскиСака да те фати на фора татаров у смисол, ќе кажеш Грција ќе идам и ќе ти вика ееее види што ви прават а вие им идете на одмор. Глеј сега ќе те праша а лани кај беше?
Во право си.Во Струмица бев пред некое време и во една кафана седнавме да јадеме , а позади нас на масата имаше двајца грци и двајца наши , седат а тоа музика грчка ечи у локалот а овие се распеале племето нивно продадено збоорот ми е тука ние им се лигавиме а исто и кога ќе одиме се лигавиме едноставно сме лигава нација сакал некој да признае или не![]()
секако дека треба да се радуваме на смрт на такви луѓе. Утре истиот тој ќе убие некого на улица. Да се множат само такви случаи.