Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Германија имаше веќе видена и според мене на моменти досадна песна, така да и не заслужуваше нешто повеќе. Барем според мене.Германија 21 место, Романија 13... не ми се коментира повеќе :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Германија имаше веќе видена и според мене на моменти досадна песна, така да и не заслужуваше нешто повеќе. Барем според мене.Германија 21 место, Романија 13... не ми се коментира повеќе :/
Имаш нешто линк од овие информации?Македонија заврши на претпоследното 16-то место во втората полуфинална вечер.
Со освоени 28 поени, Есма и Лозано единствено беа подобро пласирани од Латвија. За Mакедонија, само соседна Албанија дала 12 поени, Бугарија и Малта дале по 5 поени, Швајцарија - 4 и Сан Марино - 2 поени.

Еве ја причината за дебаклот, да дозволеше Влатко да го штипкаат сега ќе славевме победа ,изгледа Есмич е љубоморна оти не ане ја онадуеле
http://republika.mk/?p=70899

Малку ми е смешно ова, ама жена која била номинирана за Нобелова награда за мир, ваљда под тоа се подразбира и почитување на сите права на луѓе без разлика на ориентацијата вака да зборува не и е место, секогаш сум ја гледал како една права лицемерка какви што и се ромите.![]()
,секоја чест на кариерата ама интелектуално е ограничена ко двосед
Не дека ја бранам Есма ама искрено и вие па ептен на се што ќе прочитате верувате. Не викам дека нема шанса да е вистина ама реално глеано ова повеќе на чиста овинарска измислица-глупост делува...Малку ми е смешно ова, ама жена која била номинирана за Нобелова награда за мир, ваљда под тоа се подразбира и почитување на сите права на луѓе без разлика на ориентацијата вака да зборува не и е место, секогаш сум ја гледал како една права лицемерка какви што и се ромите.![]()
Не бе оти си има концепт жената..а и карактеристичен радијски глас..мене баш ми е ок
а сега ако си е по спортот..![]()