џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.394
- Поени од реакции
- 25.213
Уште не стигнав да го гледам. Се нафатив на Reservoir Dogs, ама деновиве кај и да е ќе го пуштамп.с. Џимеј, го препорачуваш Mulholland Dr. ?
Уште не стигнав да го гледам. Се нафатив на Reservoir Dogs, ама деновиве кај и да е ќе го пуштамп.с. Џимеј, го препорачуваш Mulholland Dr. ?
Ми го расипа мислењето за филмов, како и да е ке го изгледам да не биде за џабе потрошениот лимит .Може да препорачам што да не гледате?
Вчера изгубив два часа со едно ѓубре од филм Eagle Eye па да ви предложам да го прескокнете. Филмот не само што е апсолутно нереален, туку нема никаква поента, никаква цел, нема ликови што би ги засакале, нема ништо... А “супер компјутерот“ и неговите можности се посебна приказна за смеење. Да рече човек ете дека има акциони сцени, ама во бркотниците со коли тотално ќе се загубите, не е јасно што се случува и само може да ви се сврти во главата.
Мој предлог, прескокнете го овој филм.
Ај ако не те мрзи дај некој добар торент по ПП со добра снимка..фала однапред..А како мои наредни предлози :
- Sex Drive , нема многу да го дрвам за филмов, одлична комедија и одличен наследник на Road Trip, доволно е. Со оглед дека се работи за комедија а има јака оцена на голем број од филмските сајтови вклучувајки ги и imdb, говори доволно, а реткост се добрите рецензии за овој жанр во последниве 5-6 години .
А јас пак ги имав на исто ЦД Eagle Eye и Mirrors па ги гледав по обратен редослед. Можам да кажам дека си во право за Mirrors, втората половина можеше и подобро, ама сепак, ако се гледа од забава и без многу мозгање сепак се добива пристоен хорор. Додека првиот и без мозгање да се гледа пак не може да не се забележат 100-тина дупки и апсурдни ситуации во сценариото. Сепак добро е што ти го расипав мислењето за филмот, секогаш кога се гледа со мали очекувања подобар е впечатокот, и обратно.Ми го расипа мислењето за филмов, како и да е ке го изгледам да не биде за џабе потрошениот лимит .
Мој сличен совет и за Mirrors, ке се согласам со една од рецензиите на imdb, дека првиот дел на филмот е добар, ама вториот катастрофално лошо замислен, а таман се надевав на конечно добар хорор по подолга стагнација на овој жанр ( зборам за добри филмови )
deat race i transporter site 3 delaМожи сега да ми кажите некој фимови како The Fast and the Furious, со тркачки коли :salut:
samo sto go simnav i prevod mu najdov i seМоже да препорачам што да не гледате?
Вчера изгубив два часа со едно ѓубре од филм Eagle Eye па да ви предложам да го прескокнете. Филмот не само што е апсолутно нереален, туку нема никаква поента, никаква цел, нема ликови што би ги засакале, нема ништо... А “супер компјутерот“ и неговите можности се посебна приказна за смеење. Да рече човек ете дека има акциони сцени, ама во бркотниците со коли тотално ќе се загубите, не е јасно што се случува и само може да ви се сврти во главата.
Мој предлог, прескокнете го овој филм.
Torque(2004) и Fast Track: No Limits(2008) , ко за тебеМожи сега да ми кажите некој фимови како The Fast and the Furious, со тркачки коли :salut:
Ако ако, ја сум тука за да ви ги намалам очекувањата, повеќе ќе ви се допадне така :smir:samo sto go simnav i prevod mu najdov i se
ke probam da go gledam sto da pravam
dobar filmАко ако, ја сум тука за да ви ги намалам очекувањата, повеќе ќе ви се допадне така :smir: