"extra eXclusive" на Канал 5 ТВ во ново руво

• Креатор на темата Креатор на темата MiTe Þ ❷❼
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 јуни 2010
Мислења
136
Поени од реакции
98
Ако има тема за "ЕКСТРА ЕКСКЛУЗИВ" бидејќи јас не пронајдов администраторите нека ја преместат.​

ПОСЛЕ МНОГУ КРИТИКИ "extra eXclusive" СЕ ПРОМЕНИ​

телесна температура на водителот 37,брада 2 цм,тв-то позади на старо купен.

се јавија експертите
Ако немаш осет за естетика твој проблем.

Кај шпицата водителот не е добро пренесен на 3Д-то (VFX whatever) се познаваат рабови, анимацијата не е течна кај што име интеракција со елементите. Како на прва да е се напревено.

Во емисијата се познаваат еден куп сенки на телото (од рацете) а и во позадината + многу е темно студиото

MiTe Þ ❷❼

Брат ако ми треба нешто во врска со тв? тебе може да те прашам? :icon_mrgr: пошто гледам многу си по тв валјда би можел да ми завршиш некоја бизнис зделка :свиркам:

Ај да не бидам многу офф топик ... екстра екслузив е нешто тапа тапа тапа екслузивно боки 13 накачил 5 кг повеќе :cuc: та големи јаја ако накачил и сл. и секогаш такви некои работи имаат и затоа мие шит

MiTe Þ ❷❼

Брат ако ми треба нешто во врска со тв? тебе може да те прашам? :icon_mrgr: пошто гледам многу си по тв валјда би можел да ми завршиш некоја бизнис зделка :свиркам:

Ај да не бидам многу офф топик ... екстра екслузив е нешто тапа тапа тапа екслузивно боки 13 накачил 5 кг повеќе :cuc: та големи јаја ако накачил и сл. и секогаш такви некои работи имаат и затоа мие шит

Секако брат ми кажи што ти треба (y) :)

Најлошата телевизија у Македонија. Нема ништо квалитетно на програмата. Нашите штипски локални телевизии се BBC за овоа смече!

Треба да си прекрсти емисијата во „Како вашиот мизерен живот да си го направите уште помизерен“...........Анал и Шител се во мртва трка кој да сее простаклук повеќе....

Никогаш не ги разбирам овие ТВ емисии кои не информираат за културно-забавниот живот. Со лопата можеш да ги риниш.
После многу критики. Нема критики, слабо се гледани.

Глупости е Екстра екслузив се некој бајат вести од културниот забавен живот ,мода,шоу биз вести и слично .Истите тие вести пред премиерата на емисијата 2-3 недели однапред можеш да ги прочиташ на интенрет

Музиката на шпицата повеќе ме потсетува на некоја си IT емисија ,а врска му нема на водителот Ненад ова со гурањево на буквата Х .

Најмногу од се што ме нервира е тоа дека некој од нашиве телевизии многу сакаат да го користат тоа Ексклузив како име за вакви емисии. .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom