- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.918
- Поени од реакции
- 41.882
Дали е бил некој во Венеција - Лидо ди Џесоло да ми каже од прилика колку е за една особа преку агенција и какви се цените таму. Инаку има добра понуда за на Крф 229 евра за 10 дена.
претпоставувам мислиш на Лидо ди Јесоло. Планираш да одиш на летен одмор или на екскурзија/шетање? Ако планираш одмор типичен плажа, диско, хотел тогаш Римини ти е подобар избор според мене. Инаку цени за 7 дена со автобус до Римини со појадок некаде се околу 300 евра зависи кој период. Можеш мн поефтино да поминеш во сопствена режија со Визз до тревисо и после со воз до римини или лидо ди јесоло/Дали е бил некој во Венеција - Лидо ди Џесоло да ми каже од прилика колку е за една особа преку агенција и какви се цените таму. Инаку има добра понуда за на Крф 229 евра за 10 дена.
Планирам на летен одмор. Многу е замарање со авион па после со воз вака директно таму се е најдено и се сместуваш.претпоставувам мислиш на Лидо ди Јесоло. Планираш да одиш на летен одмор или на екскурзија/шетање? Ако планираш одмор типичен плажа, диско, хотел тогаш Римини ти е подобар избор според мене. Инаку цени за 7 дена со автобус до Римини со појадок некаде се околу 300 евра зависи кој период. Можеш мн поефтино да поминеш во сопствена режија со Визз до тревисо и после со воз до римини или лидо ди јесоло/
Еве имам еден пост пишано мислам дека ќе ти помогне. Нормално ќе си одвоиш ден за шетање низ Венеција
http://forum.kajgana.com/threads/Туристички-информации.39999/page-4
Па 1500 евра не баш тоа е премногу но околу 1000 веројатно ќе те фати. Италија е поскапа од Шпанија и смештај и ванпансионски услуги, се е поскапо.Планирам на летен одмор. Многу е замарање со авион па после со воз вака директно таму се е најдено и се сместуваш.
Според тебе би ме фатило 1500 евра за двајца многу е ова.
330-400 евра е до Шпанија за една особа со превоз, појадок за 10 дена.
Скијатос е супер-плажи, море, градчето. На многу мала површина има 60 песочни плажи-изборот е голем, до повеќето се стигнува и со островскиот(градскиот) превоз ако не си со кола. Цените се како секаде низ ГР. Блиску ни е а е фантастично островчето. Од сите Споради е најкомерцијален и извикан. Мене една од варијантите за летово ми се соседните Скопелос и Алонисос.Дечки, што викате за Скијатос? Искуства, коментари?
ja uste ne sum videl nigde,inace i ja sum letovo za natamu pa ako najdem nesto eftino ce ti kazemДа прашам дали има некој понуда од агенцииве за у Сончев брег?
Скијатос - фантастични плажи до кои се стига со бусче, моторче или чамче (доста е мал за кола), најубави плажи од сите острови на кои сум бил до сеа - Родос, Крф, Тасос. Плажи - најизвикани и журкаџиски Банана и Кукунариес, таа кај аеродромот е интересна, а мојата омилена е Агиа Елени.Дечки, што викате за Скијатос? Искуства, коментари?
Добар избор за одмор, нуди многу можности и за журкање и за шетање. Лорет ти се цените малку поскапи од тука, значи нормални. Зборувам за цени по маркети и продавници. Ноќен живот лудница, но релативно скап. Влез во дискотека 10 евра со една пијачка, после тоа внатре и да сакаш нема ништо за пиење поефтино од 10 евра. Има и промоции некогаш плаќаш 10 евра влез и внатре пиеш колку ти душа сака.Лорет де мар.. Некое мислење за цени таму ? скапо / ефтино ? се плаќа на плажа или не ? и како да се снајдам за превоз до Барселона ?
Јас оваа година планирам Неа Потидеа(на првиот крак), се одлучив за тука бидејки ми го препорачаа не било нешто со журки и кафичи... Имало многу големи приватни вили, знаете како место за одмор на богатите од Солун.
Инаку претходната година бев Санторини, немате претстава колку добро си поминав навистина многу беше убаво. Само погледот чинеше "милион долари" , а за храната и за морето да не зборуваме.