Фан Клуб: Челзи

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Ама и сами се криви, кога ќе се повлечеш толку назад, кога-тогаш, вака-така, ќе ти дадат гол.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ама и сами се криви, кога ќе се повлечеш толку назад, кога-тогаш, вака-така, ќе ти дадат гол.
Абе нема врска.
Точно во 96тата минута имаше аут за нас. Бертранд ја избаци напред и тогаш требаше да биди крај.
А голот го примивме во 96:33

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Страничните бекови мизерија
Луиз 100 пати отиде да ја покрие левата страна на Бертранд - овој упорен како крило да игра :tapp:
Воопшто не изигра слабо ни Луиз ни Ивановиќ, посебно вториот. Ми се допадна и потегот против Дабарот, а и на Луиз кон Карагер, кога Стариџ го фаулира Бертранд...
Микел одличен како и Рамирес, но Мата, Хазард и Оскар не беа нешто посебно....
Оскар само голот и имаше одлични пресекувања на нивните акции, Хазард неколку продори но недоволни за посериозна завршница од него или било кој друг. Мата многу грешки при додавањата...
Торес се трудеше но недоволно...
Уште на почетокот се знаеше дека ќе има контраверзии, уште при првиот напад предводен од Торес, кога Агер сам се „повреди“, овие ја прекинаа играта :tapp:.
Потоа Микел не го ни допира Дабарот овој паѓа како покосен и нормално свират прекршок....
За некои гнаси од играчи од Ливерпул.
Лукас - го влечи Мата му даваат жолт и му оди на Мата и му вика дека симулирал - нешто што најмногу ме нервира е кога се прави некој демек ништо немало, а цел свет го гледа....
Карагер - ГНАСА!!! требаше да биде исклучен - по вториот контакт со Торес и кога се бунеше кај Френд за прекршокот на Стариџ, а да и претходно кога се правеше наудрен дека прекршок имаше над него во шеснаесетник (мислам дека беше пред контактот со Торес и требаше да добие жолт)...
Дабарот - џабе има таков квалитет кога нема човечко ништо во него... Уште од пеналот против Гана ми стана антипатичен....

Френд мизерија од судење, ги спомнав претходно сомнителните ситуации освен гризањето на Дабарот кога требаше да биде исклучен...

И да ете го тој Стариџ којшто „не“ беше за тука, туку за друг клуб... Ете ни го нас Мозес кој е „голем“ талент „ѕвезда“ во Виган. Каков играч се испушти, со неверојатни способности...
После Мурињо, Балак и Матео, ова е најголемата грешка до сега направена од клубот...
Се радувам што прикажува такви партии Стариџ иако не игра за нас...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
СО ДЕНЕШНАВА УТАКМИЦА ФАКТ Е ДЕКА ДЕМБА БА МОРА ДА ИГРА ПОЧЕСТО СТАРТЕР А НЕ ДА ДРЕМЕ НА КЛУПА !!!

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
У инат душманима Челзи ќе освои ЛЕ. Да ви ебам гниди кохштаплерски. Ова денес беше прво, класично непоштување на фер-плеј, второ чист поклон од судија. А ти Стариџ, да даде Бог никад да не биднеш стандраден првотимец у ниеден тим у свет.
За Суарез сакам да го пратат на пуст остров со црнци, и гзот да му го направат шаховска табла, ебате гнасата гадна.
Рафа за наш инат ќе ни го прати тимот во ЛЕ следната сезона.:D

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.979
Поени од реакции
11.620
Не се расправајте на темата за ПЛ и така гледате дека не иде...човекот кој го даде голот во таа 97ма минута, не требаше ни да биде на теренот. :)

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Regarding the Suarez biting incident, Benitez said: "I didn't see anything, I was concentrating on the game. I didn't see any incident."

Кој знае колку пати свршил на голот на Сурез.

G

Geezer

Гостин
Супер е, Ба го одмараше за во четврток, а Хазард го извади, Бенајун да појача напад. Бенајун. БЕНАЈУН!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
ДАЛИ Е ОВА ВОЗМОЖНО ?! ИЗЛЕГУВАМ ОД ДОМА ВО 82 (!!!) МИН. И ВИДОВ ДЕКА СМЕ ПРИМИЛЕ ГОЛ ВО 97 !!!

НЕ НИ САКАМ ЛИНК ОД ГОЛОТ. ОДБРАНАВА НИ Е КАТАСТРОФА СЕЗОНАВА. НЕ НИ ЗНАМ КОЈ Е КРИВ ЗА ГОЛОТ АМА МОРА ДА СЕ ИЗДУВАМ НЕКАКО.

АЈДЕ БАРЕМ АКО НИШТО ДРУГО СЕ ДОБЛИЖИВМЕ НА БОД ДО АРСЕНАЛ И УТАКМИЦА ПОМАЛЦЕ... ОЛВЕЈС ЛУК ОН Д БРАЈТ САЈТ ОФ Д ТЕЈБЛ..

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Притисокот после натпреварот :

(незнам ни самиот како се смирив потоа)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Za dubarot od Liverpool 100 mecha suspenzija se malce, ne 10. A jas pa go branam za ona so Evra, nigerot ko demek e kriv, ne e gnida ovoj... Krv majchin da mu ebam... nikad nishto da ne osvoi so Liverpool, osven mochaniot Carling Cup sho go zema....

I sudijata sve da mu ebam sto ima doma. Tolku za mecot. Ideme nesto statistichki

Mecevi na Arsenal do kraj na sezona:
Man Utd - doma
QPR - gosti
Wigan - doma
Newcastle - gosti

Mecevi na Totenhem do kraj na sezona:
Wigan - gosti
Sautempton - doma
Stoke - gosti
Sanderlend - doma

Mecevi na Chesea do kraj na sezona:
Swansea - doma
Man Utd - gosti
Totenhem - doma
Aston Villa - gosti
Everton - doma

+ 2 meca so Basel i eventualno finale Liga Evropa...

... Oboenite mi se sigurni pobedi... drugo ne znam.. Kako i da e najtezok raspored imame ... Da vlezeme u element doma mozeme da gi rasparchime i Totenhem i Everton... gi imame drobeno doma na mnogu mecevi... Kje vidime so kako ke bide... I u ovie oboenive ne sum 100% siguren, 2 kiksa sigurno ke imam kaj site 6 meca..

Kajgana Shop

На врв Bottom