Почина the Iron Lady - Маргарет Тачер

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Röddást и Crazy in Love...гледам, пукавте од мака кога го убија Бин Ладен, зошто нели и тој бил човек.

Јас тврдев дека не треба да се убие. Не пукнав од мака, но не требаше да биде убиен. Исто ко што и Гадафи не требаше да се убие. Секој заслужува фер и јавно судење, ма без разлика на тоа каков бил.
--- надополнето: 8 април 2013 во 15:20 ---
Значи го поштуваш и Хитлер ? :)))))
Не е истото. Не мешај баби и жаби, ти се молам.

Кукавички ?
Не постои нешто кукавично во животот на Тачер.Па дури и застањнувањето на страна на полицијата наспорти поголемиот дел од народот е се само не кукавички.Имала и погрешни чекори и некои погрешни ставови (иако повеќето и се правилни),но барем ги бранела и се држела до нив.
--- надополнето: 8 април 2013 во 15:19 ---

Споредбата е смешна.....
:)
Зошто? :) оваа експлоатираше во Африка, овој Евреите :) не е до толку смешно баш, и тој имаше замисла за своја Германија, и оваа имаше. Само оваа не ни пробаа да ја утепаат :)

Не е истото. Не мешај баби и жаби, ти се молам.

како тоа не е исто? Хитлер имаше реформи и го направи со Немачка она што вам ви е најголем аргумент за оваа ваперкава: Ја издигна Германија од мртвите.

Како не е исто? Или не е kewl да си фан на Хитлер.

Е да, го нема тој фенси бритиш акцент. Не е доволно шик.

Кукавички ?
Не постои нешто кукавично во животот на Тачер.Па дури и застањнувањето на страна на полицијата наспорти поголемиот дел од народот е се само не кукавички.Имала и погрешни чекори и некои погрешни ставови (иако повеќето и се правилни),но барем ги бранела и се држела до нив.

Постои кукавичко. Знаеш што е кукавичко. Кога премиерот на ВБ после 23 години ќе каже дека си згрешил а тебе „железната“ те нема никаде да се произнесеш. Тоа е кукавички.

Имала погрешни чекори, еден од тие е тоа за кое што јас зборам. Затоа, јас нема да и посакам да почива во мир туку напротив. Сите 96 да ја пречекаат каде што ќе отиде.

Зошто? :) оваа експлоатираше во Африка, овој Евреите :) не е до толку смешно баш, и тој имаше замисла за своја Германија, и оваа имаше. Само оваа не ни пробаа да ја утепаат :)
Ај те молам. Тачер не предизвика Светска војна, ниту стотици милиони луѓе.
Африка е проблем и континент експлоатиран од СИТЕ европски сили, Франција како втора се разбира тука си има умешано прсти.
Тачер баш за тоа е крива.

Вие знаете Англија од кога имала колонии во Африка или мислите дека Тачер го измислила сето тоа, па прва почнала?
Не реков дека таа политика ја оправдувам. Против колонијализам сум, но истиот не го измисли Тачер.

Тачер и Хитлер еееј...:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Јас тврдев дека не треба да се убие. Не пукнав од мака, но не требаше да биде убиен. Исто ко што и Гадафи не требаше да се убие. Секој заслужува фер и јавно судење, ма без разлика на тоа каков бил.

Ќе ја однесеме темата во погрешна насока ама се надевам дека и за убијците од Смилковско сакаш фер судење, миротворецу.

Röddást и Crazy in Love...гледам, пукавте од мака кога го убија Бин Ладен, зошто нели и тој бил човек.

Немој да ми глумите миротворци.

Вие ја жалите за нејзе. Јас за единствено нешто што жалам е тоа што не беше осудена за нејзините кукавички постапки. Да си ја заштити полицијата, самобендисано ѓубре.

Ние не сме знаеле како е да се води држава, вие знаете.

Од кај знаеш што сме направиле бе околу тоа со Бин Ладен? И ја споредуваш со Бин Ладен? Сериозно?! Јас викам дека не е убаво да се радуваш по ничија смрт, кој и да е.

Иначе, иронијата да биде, баш јас и Крејзи знаеме, колку толку. Веројатно тоа не научиле на факултет, барем малце.
Нема везе, ај вие фановите на англиски екипи знаете повеќе, бидејќи испадна таа дека е Антихрист поради лошиот однос кон фудбалските фанови во Англија и поради инцидент каде што главните актери беа полицајците.

како тоа не е исто? Хитлер имаше реформи и го направи со Немачка она што вам ви е најголем аргумент за оваа ваперкава: Ја издигна Германија од мртвите.

Како не е исто? Или не е kewl да си фан на Хитлер.

Е да, го нема тој фенси бритиш акцент. Не е доволно шик.
Да баш сум по трендовите, и сакам да сум фешн, је, је...

Смешни се овие споредби и на крај на памет не ми доаѓа да си арчам тастатура за да се докажувам.
Англија има колонии со векови, ама Тачер е крива за се.
А се смеете на фразата Бранко е крив...
Смешки.:pos:

но не можам да прифатам плукање по некој што постигнал нешто, водел држава.

Хитлер, Мао, Ил Сунг, Пот, Сукарно... сите овие го исполнуваат твојот критериум.

Постои кукавичко. Знаеш што е кукавичко. Кога премиерот на ВБ после 23 години ќе каже дека си згрешил а тебе „железната“ те нема никаде да се произнесеш. Тоа е кукавички.

Имала погрешни чекори, еден од тие е тоа за кое што јас зборам. Затоа, јас нема да и посакам да почива во мир туку напротив. Сите 96 да ја пречекаат каде што ќе отиде.
Требаше да и ги накалемат затвор како да ги убила сите тие 96. Не може да викате дека пуштале муабети кога цела Англија беше сплотена да се произнесе вистината за овој случај, дури и конзервативците донираа пари за случајот за адвокати.

Значи тоа е едно а второ е тоа што за да си ја направи Британија мешаше прсти сегде. Како што ги мразите Американците ќе треба и оваа да ја мразите.

Од кај знаеш што сме направиле бе околу тоа со Бин Ладен? И ја споредуваш со Бин Ладен? Сериозно?! Јас викам дека не е убаво да се радуваш по ничија смрт, кој и да е.

Иначе, иронијата да биде, баш јас и Крејзи знаеме, колку толку. Веројатно тоа не научиле на факултет, барем малце.
Нема везе, ај вие фановите на англиски екипи знаете повеќе, бидејќи испадна таа дека е Антихрист поради лошиот однос кон фудбалските фанови.

Па знам, нели вие покренавте иницијатива заедно со GEFAIRTBP (Give everyone free and independent right to be prosecuted) за фер и демократско судење.

Ти и крејзи знаете од факултет. Од каде знаеш ние останатите од каде и колку знаеме? Дали од факултет, дали од роднини и пријатели, дали од самоукост?

Или не, вие на факултет, само двајца студираат во рок од 20 години.

Ај те молам. Тачер не предизвика Светска војна, ниту стотици милиони луѓе.
Африка е проблем и континент експлоатиран од СИТЕ европски сили, Франција како втора се разбира тука си има умешано прсти.
Тачер баш за тоа е крива.

Вие знаете Англија од кога имала колонии во Африка или мислите дека Тачер го измислила сето тоа, па прва почнала?
Не реков дека таа политика ја оправдувам. Против колонијализам сум, но истиот не го измисли Тачер.

Тачер и Хитлер еееј...:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Епа еве за да се разликува од Хитлер, можела да го спречи експлоатирањето, нели? Што ако биле одамна колониите? Не предизвика светска војна затоа што не мораше а тоа е зошто имаше мал милион освоени колонии пред неа.

Мислам јасно е, прашајте кого сакате Британец, таа е најлошиот премиер на Британија, ви кажа и gade кој живее таму што мислат тие за неа.

Англија има колонии со векови, ама Тачер е крива за се.
.

Тачер не го зафати колонијалното доба. Туку деколонизаторскиот период. Се останато, потпаѓа под вината на Тачер.

не знам шо ве учеле на факултет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom