Ќе ти останат на стим акаунтот и после ќе си ги инсталираш.Мене само едно не ми е јасно за ова
Значи ако го реисталирам мојот windows и кога ќе ставам нов тогаш ќе ги снема игрите кој сум ги купил или ќе си останат во мојот account?
Како можам да ги вратам ако ги снема ?
Види да не си направил трансакцина на Steam Wallet, игрите не ги купуваш директно туку ставаш кредит на Steam Wallet па од таму си земаш што сакаш. 99.9% сум сигурен дека е твоја грешка. Провери си дали имаш кеш на Steam wallet.кој педери се овие од стим, вчера направив трансакција за игра и ми ја наплатија 2 пати ... на сметката на банката стои трансакција 2 пати за иста работа а на самиот стим стои единечна трансакција .
не немам на wallet и не се купуваат игри како што објаснуваш, играта директно ја купив и да , не купувам прв пат па да направам банална грешка како што посочи. Откако се направи processing transaction ми стигнаа две пораки во случајов од тутунска банка дека сум направил успешна трансакција за иста игра 2 пати а на account details ми стои дека имам направено една трансакција ...Види да не си направил трансакцина на Steam Wallet, игрите не ги купуваш директно туку ставаш кредит на Steam Wallet па од таму си земаш што сакаш. 99.9% сум сигурен дека е твоја грешка. Провери си дали имаш кеш на Steam wallet.
Не сум логиран на мојот стим имам на него ќе ти пратев , на офлајн сум за да можам фм2013 да играм иначе не е проблем има тема за дота2 види таму може му останале на некој а 100% ќе има некој дека мене ми стигнаа 17 инвајти .Луѓе што е финтата со дота 2 ??
глеам по фб им праќаат како гифт
има ли некој што може и мене да ми прати
Почекај ден два да поминат резервираните средства со реализирани, ако и понатаму има проблем обрати се до НЛБ да ти потврдат дека се две трансакции по потоа до Valve. Нема да е проблем разбирливи се лугето.не немам на wallet и не се купуваат игри како што објаснуваш, играта директно ја купив и да , не купувам прв пат па да направам банална грешка како што посочи. Откако се направи processing transaction ми стигнаа две пораки во случајов од тутунска банка дека сум направил успешна трансакција за иста игра 2 пати а на account details ми стои дека имам направено една трансакција ...
![]()
Не ми ја дава у search, region locked е.Moze nekoj da mi kaze kolku cini Dark Souls na steam? Mene mi vadi portokaloviov eror, kako da ne e dostapna za mojata zemja.
Ja vidov na fb 50 off imase. Mislam deka do ponedelnik trae, sakam da ja zeam.
Ne ja najdov ni so search, ni vo specials, nikade. A vo momentov I netov mi e zbunet nesto. :/
GFWL игрите не се достапни преку Steam во нашиот регион (Europe 2). Можеш да начекаш стим клуч на попуст на Амазон (моментално не е на попуст ама може да биде во иднина) http://www.amazon.com/Dark-Souls-Prepare-Edition-Online/dp/B00917DBUEMoze nekoj da mi kaze kolku cini Dark Souls na steam? Mene mi vadi portokaloviov eror, kako da ne e dostapna za mojata zemja.
Ja vidov na fb 50 off imase. Mislam deka do ponedelnik trae, sakam da ja zeam.
Ne ja najdov ni so search, ni vo specials, nikade. A vo momentov I netov mi e zbunet nesto. :/
акаунтот е беспари на стим. туку дај кажи шо игри имаш на акаунтотПродавам Steam acc, сите заинтересирани ПП.
Black Ops 2, Left 4 Dead 2, Dota 2, Portal и уште некои мали игрици и другите се безплатни.акаунтот е беспари на стим. туку дај кажи шо игри имаш на акаунтот![]()