Супер коли низ Македонија

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Никола, зашто не ми го сликаш CLK-то пред зграда?

Што убаво беа паркирани денес еден до друг со Range Rover Evoque :)

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Се верува дека кој ќе го сподели видеото на ФБ ќе фати женска во текот на наредната недела :D

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
ГОЛЕМА БЛАГОДАРНОСТ до манијаците Никола и Игор за сликите и видеата (оваа тема ми е една од омилените) :)

знам дека е офф и се извинувам ама многу ме пали ова Ламбо покрај Ферари (само црвено) а и позадината е одлична па морав да ја шлакнам тука
ама кога ќе видам со десен волан а возат од лево како и британците :гомце:
и плус јас десничар а менувачот е од лево многу ми е глупо
обратни се.....

http://www.autogespot.com/lamborghini-aventador-lp700-4/2013/01/24

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Subaru Impreza WRX во Кочани.

Слики - нема.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
WRX или WRX STI ??? Да не е рег -822-/-882- ?
Не ја знам разликата помеѓу WRX и WRX STI така да немам појма која е. Табличките се на кочански, од новиве. Боја - сина.

Член од
7 март 2009
Мислења
1.173
Поени од реакции
846
Прегледај го приврзокот 55410

Еве една супер кола во една гаража во Скопје најдена вчера.....Икона на 60-те години од минатиот век FIAT 130 3.2 V6....Барем според фотографијата се гледа дека возилото се наога во добра состојба,и според инфорамциите кои ги добив се работи за гаража со вентилација која има придонесено да возилото остане во ваква состојба
--- надополнето: 30 декември 2012 во 08:52 ---
Прегледај го приврзокот 55411
И овој вон сериски примерок на Фиат(читај Застава)1800,наследство од дедо ми....
Италијанивe отсекогаш знаеле да го искомбинираат добриот стил со доза на спортност,тоа се гледа и по автомобилите кои си ги постирал на сликите!
Инаку,сметам дека многу коли кои денес се сметаат за авто-икони и не го заслужуваат баш тој епитет,има далеку подобро дизајнирани коли од нив,а за денешниве коли ич не ми се дискутира,сите се слични и ја немаат таа аура на безвременост,како да се работи за скапи правосмукалки на кои кога ќе им се скине ќесата,се фрлаат во контејнер! Затоа и колите на дедо ти се прескапи,ама не во парична смисла,туку во смисла на тоа дека претставуваат пример што е тоа добар авто-дизајн,и како треба да изгледа една кола дизајнирана со срце и страст,поздрав! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom