Купи куќа, бонус државјанство :)

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Ех уште да имавме толку пари сега сите овде ќе постиравме мислења од САД,Шпанија или пак можда од малку потропски места како Панама
Да имам толку пари не сум будала да си идам од МК!Ќе имам ранч и ќе си ја прчам:)
да имав толку пари....одев Украина
aј сега па и вие- „да имав толку пари„...
сигурно не живеете во картонски кутии на улица-
секако дека имате свои куќи или станови-
колку чинат тие куќи во МК?- значи СИТЕ во најмала рака имате за Украина или Шпанија, па и Панама- :icon_lol:

Нова цел, собирање 200.000 евра и шпринт во Чешка.
После цело време ќе те чешка нешто з'ш си дал толку пари за глупост:D
--- надополнето: 2 март 2013 во 08:14 ---
мајмунче цул мајмунче колку пари е за Етиопија ја би таму малце на диет третман :LOL:

Да имаш толку пари не мора никаде да одиш :icon_lol:, ебати логиката :icon_lol:.

Да имаш толку пари не мора никаде да одиш :icon_lol:, ебати логиката :icon_lol:.

Оти сите така мислите затоа и така е во мкд. Секој треба да гледа да просперира колку може повеќе ако можеш таму тогаш иди таму, направи повеќе пари МКД нема да ти избега

Читав пред некое време дека слично се продаваа благороднички титули во Шкотска, Велс и Англија, па имаше наезда на Арапи таму и смешни имиња како Грофот Мубарак Ал Сахали и Лорд Зијан Шавалихи.
Демек кога некој ќе купи одрдеден посед во Британија автоматски му припаѓа благородничка титула.
Голем дел од сопственицити на замоците и имањата таму имале проблем за одржување на истите и почнале да ги продаваат, па од помодарство погатите Арапи давале солидни суми.

Читав пред некое време дека слично се продаваа благороднички титули во Шкотска, Велс и Англија, па имаше наезда на Арапи таму и смешни имиња како Грофот Мубарак Ал Сахали и Лорд Зијан Шавалихи.
Демек кога некој ќе купи одрдеден посед во Британија автоматски му припаѓа благородничка титула.
Голем дел од сопственицити на замоците и имањата таму имале проблем за одржување на истите и почнале да ги продаваат, па од помодарство погатите Арапи давале солидни суми.

Црвено чу цело море чистити од мина,
арапине брате мили само дај бензина...

Остај они се луди, ај кинезиве ги разбирам они одат да шират бизнис ама ова арапите дента кога ќе заврши ерата на нафтата има песок да јадат. Тешки тешки глуперди.

Он топик - баш ме интересира колку треба за сингапурско државјанство. Знам дека треба да откажеш ако имаш друго а тоа не би сакал...

Он топик - баш ме интересира колку треба за сингапурско државјанство. Знам дека треба да откажеш ако имаш друго а тоа не би сакал...

Не знам како е процедурата, ама ако редиш на спортска и те како се испати да се откажиш од другото државјанство.:sneaky::P

Од сите варијанти најреална е таа со Америка....одиш таму и за 10 години макотрпна работа можеби или приближно ќе ги направиш тие пари....ако сте двајца, да речеме со девојката уште подобро....сега од друга страна за државјанство па можеш и да се земеш со некоја таму, од љубов или да си платиш поштено 10к и ете ти :)

Оти сите така мислите затоа и така е во мкд. Секој треба да гледа да просперира колку може повеќе ако можеш таму тогаш иди таму, направи повеќе пари МКД нема да ти избега

Зошто ми се парите, ако ја изгубам душата?

Овде со тие пари се живее повеќе од добро што ти треба куќа во Таџикистан или Унгарија

Зошто ми се парите, ако ја изгубам душата?

Овде со тие пари се живее повеќе од добро што ти треба куќа во Таџикистан или Унгарија

Чекај ти душа имаш само во Македонија? Види мајката ова не сум го знаел. Не е финтата до куќата него до можностите што се отвараат.

Чекај ти душа имаш само во Македонија? Види мајката ова не сум го знаел. Не е финтата до куќата него до можностите што се отвараат.

Кои можност бре, не можеш да го купиш воздухот што го дишеш, земјата по која одиш и свежата изворска вода. За што можности?

Кои можност бре, не можеш да го купиш воздухот што го дишеш, земјата по која одиш и свежата изворска вода. За што можности?

Бизнис, да видиш нешто да се надградиш како човек, да излезеш од тоа резерватот 200 на 220. Да се измешаш малку и со друг свет... Не е битно на крај крајева може ништо од ова тебе не ти значи така да ОК си ти, ако направиш некад толку пари уживај ги ти како мислиш и секако немој да ја изгубиш душата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom