Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
во 20 часот што значи си пропуштил ,ама го ставаат на јутјуб па може да видиш некој песниА кое време игра/ќе игра?
Недела од 20:00 часот.А кое време игра/ќе игра?
на јутјуб ги ставаат песнитеНедела од 20:00 часот.
Реприза не знам кога има, но сигурно можеш да најдеш на веб страната на Алфа.![]()
Да, но во секој случај, уште поубаво е кога ја гледаш целата емисија, не само настапите. Има некоја топла атмосфера, онака мерачки да седнеш и да гледаш пред ТВ.на јутјуб ги ставаат песнитепа нека види тој што не гледал на нивниот Алфа јутјуб канал alfavideo се вика
![]()
Да и водителот а и водителката ми се тиња.Шмекеров малку е патетичен ама сепак емисијата е одлична. И браво за Алфа,најдобра телевизија е моментално.
Тоа е да, се случува кога се прикажува првите неколку емисии што се квалитетни и со тек на време се губи квалитетот секогаш е така и секои емисии,серии и слично е такво се случува не е битно кое е причината дали е лошо организирање,аранжмани или пак аматерски млади пејачи , но стари македонски песни како евергрини никогаш не губи квалитет тоа е најважнотоDodeka ja ispofalivte na prva strana emisijata kolku e dobra....pa pocna da se jade gomna na vtorata kolku ne e dobra...aj na treta mozi ke usoglasite mislenja.