“Еден бакнеж“ на Алфа ТВ

Емисијава е за слушање и уживање секоја недела навечер со толку убави гласови и песни.

Шмекеров малку е патетичен ама сепак емисијата е одлична. И браво за Алфа,најдобра телевизија е моментално.

Недела од 20:00 часот.
Реприза не знам кога има, но сигурно можеш да најдеш на веб страната на Алфа. :)
на јутјуб ги ставаат песните :) па нека види тој што не гледал на нивниот Алфа јутјуб канал alfavideo се вика :D

на јутјуб ги ставаат песните :) па нека види тој што не гледал на нивниот Алфа јутјуб канал alfavideo се вика :D
Да, но во секој случај, уште поубаво е кога ја гледаш целата емисија, не само настапите. Има некоја топла атмосфера, онака мерачки да седнеш и да гледаш пред ТВ.

Емисијата е топ, ја гледам редовно... Дефинитивно фалеше нешто што ќе ги возобнови и зачува македонските шлагери од заборав.

Единствена замерка имам на волку волку ликот. Не го бива бе за емисијава. Не дека не го сакам или незнам што, се бара некој ретро човек од 50-тите... Шешир, без бркови, добар костум, синџирче од џебен часовник - типичен градски шмекер. Овај изгледа ко од нива собран.

Moja замерка е тоа што ги вртати истите пеачи и пеачки во емисијата ,Елена Петреска,Наде Талеска,Горан Наумовски,Ѓорѓи Крстевски,Јоце Панов

Шмекеров малку е патетичен ама сепак емисијата е одлична. И браво за Алфа,најдобра телевизија е моментално.
Да и водителот а и водителката ми се тиња.

Тоа ми е единствена замерка за емисијата.

Абе убава е емисијата, ја имам фатено неколку пати на телевизија, ама водителите од такт ме вадат...

Да,баш рушат атмосфера онака,таман завршила некоја добра песна,и кретенов со сељачки слогани сака да ја ќари бештијата што као не се дава..... :tapp:

Крајно лошо.

Крајно време е да се прикажува ваков оригинален начин какво што имаше порано само на тој начин бугарите нема шанси да ни украдат македонски стари песни како евергрини и доста ми е од турските,индиските и други квази серии преку онаквото ми е.

Dodeka ja ispofalivte na prva strana emisijata kolku e dobra....pa pocna da se jade gomna na vtorata kolku ne e dobra...aj na treta mozi ke usoglasite mislenja.

Dodeka ja ispofalivte na prva strana emisijata kolku e dobra....pa pocna da se jade gomna na vtorata kolku ne e dobra...aj na treta mozi ke usoglasite mislenja.
Тоа е да, се случува кога се прикажува првите неколку емисии што се квалитетни и со тек на време се губи квалитетот секогаш е така и секои емисии,серии и слично е такво се случува не е битно кое е причината дали е лошо организирање,аранжмани или пак аматерски млади пејачи , но стари македонски песни како евергрини никогаш не губи квалитет тоа е најважното;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom