Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Би требало да биде ова easy win, ако е добро анализирана Спарта, и ако Челзи игра сериозно во ЛЕ. Јас би сакал да го освоиме ова натпреварување, кога веќе испаднавме од ЛШ барем да се потрудат околу ЛЕ. Како и да е, со Торес во состав вечерва очекувам да даде гол и после Бентиез да го фали на прес како е одличен и дека е потребно доверба да му се даде, толку му е силата против вакви боси екипи да дава голови.

Ај да се порвериме и во ЛЕ.:DМногу јак ми изглеа составот, па така уште сега посакувам да ја решиме.

Дајте убав стрим, овие од Торент уште поголемо срање се. Џабе спуштав.

Само мене не ме мава еуфорија за мечов?

Тотално сеедно ми е дали ќе отпаднеме или не.

Е сега ако стигнеме до подалечна фаза тогаш ќе биде поинтересно..

<p>sop://broker.sopcast.com:3912/139722</p>--- надополнето: 14 февруари 2013 во 19:42 ---<p>sop://broker.sopcast.com:3912/139722</p>

И вака и така играме лошо во европски утакмици на туѓ терен, али факин Спарта Прага?
Најнепрецизна екипа што постои во светов. Тој напаѓачот нивни што утна од пред гол :pos:

Торес да не е сам. А кога сме кај него :facepalm:

Не го можам више еј, ко падача болест да има.

vidooq

На тоа и мислев де.

Мизерија жива сме. Една Спарта да биде тактички подобро подготвена од нас, потполно безопасни бевме во полувремево, како да играме против Јунајтед, не ставија во шише. Не ми се гледа второ полувреме ваква мизерија, се надевам дека ќе се средат, ако продужат вака може само да изгубиме.
Чех во последно време ми е многу несигурен. Торес гомно, лајно.
Ајт, отидов ја у теретана, бидете поактивни на форумов со коментари за 2ро полувреме да видам после како сме изиграле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom