Супер коли низ Македонија

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
ova ako ima degen da go kupi...dusata mu ja izvadija...go isiluvaa ubavo fordov....
ние шо не сме од СК не знајме какви трауми има колата преживеано ама за ваква ѕвезда ќе дам 300 евра море 1000 евра ќе дам :D оти глумеше во спотот на една руска кукла (Викторија Лоба) :X3:

кратко ама слатко

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Разбрав дека еден бизнисмен од МКД порачал Вејрон... Иначе има пари да си го дозволи и тоа, до сега има сменето мал милион супер-коли. Е сега колку ќе се покаже точно гласинава не знам.

Член од
10 февруари 2006
Мислења
385
Поени од реакции
90
Разбрав дека еден бизнисмен од МКД порачал Вејрон... Иначе има пари да си го дозволи и тоа, до сега има сменето мал милион супер-коли. Е сега колку ќе се покаже точно гласинава не знам.
Ке го вози на македонскиве "писти"... Иначе постоеше муабет дека стоел на царина уште пред една година ама ништо од тоа

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
ova ako ima degen da go kupi...dusata mu ja izvadija...go isiluvaa ubavo fordov....
Па тоа му е работа на фордчево, за пензионерска вожња ќе си купиш дизелче :)
Во глобала, сите спортски автомобили се силувани и не е препорачливо да се купуваат на старо
--- надополнето: 21 јануари 2013 во 19:11 ---
Иначе ако веќе некој се наканил да даде милион за вејрон, подобро да го донесе авентадорот, вејронот ќе има фејслифт годинава, не се исплаќа да го платиш стариот модел

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ваква животиња два дена ја гледам ,ама не ја сликав

Ненормално многу е голема и широка ,јас сум висок 180 и од мене е повисока пола глава,широка е колку цел тротоар ,долга колку две пежоа 107ци. Прочитав дека е само за амерички пазар ,а и таму ја прават ,оваа беше со канадски табли.

Член од
30 мај 2011
Мислења
554
Поени од реакции
130
Ваква животиња два дена ја гледам ,ама не ја сликав

Ненормално многу е голема и широка ,јас сум висок 180 и од мене е повисока пола глава,широка е колку цел тротоар ,долга колку две пежоа 107ци. Прочитав дека е само за амерички пазар ,а и таму ја прават ,оваа беше со канадски табли.
Каде точно ја виде?

Kajgana Shop

На врв Bottom