Муслимански патроли спроведуваат Шеријатски закон во Лондон

• Креатор на темата Креатор на темата Marek
  • Време на започнување Време на започнување
На форумов има теми од 2009 дека Хрватска и Словенија ќе пропаднеле и уште се чека да пропаднат :pos: и ко демек така им треба па ние некој ќар од тоа :eek:

А бре Македонче..
Тоа е тоа да му цркне козата на комшијата, а зошто поима немаме

Ако Вахаби е менаџиран од британците и ако англиската кралска фамилија е гз и гаќи со шеиците од саудиска, катар и слични на нив кои се извор на вахабизмот аска не гледам проблем.
Аска гледам само идиотизам на идиотизмите и бегање од суштината.

Исламот како учење а воедно и другите религии се племенити учења кои не пропагираат насилство.Ами во исламот главниот постулат е да се почитуваат луѓето од другите религии и тоа го имаше на целиот блиски исток.
Кој го внесе црвот во исламот со тие вахабии ?
Британците.

Ние како луѓе дефинитивно треба да почнеме да се делиме на племенити луѓе и насилници, а не по вера и нација.
Верата и нацијата станаа средство за манипулација за остварување цели на себични поединци (светска влада), кои сакаат да владеат со ресурсите кои припаѓаат подеднакво на сите жители на планетата.
За овакви дела еден ден ќе се суди.

Интересен коментар од "Top commentator" на јутјуб, кој всушност, барем јас како што гледам, и барем ние, Македонците што имаме искуство.
"Bravo Twozero 51 minutes ago
Go suck a pig's dick, mohammedian pricks. Courage in numbers, when alone you're worthless cowards."

Ептен се контрадикторни овие западњациве, ни самите незнаат веќе што сакаат .... ем го сакаат мултикултурализмот ем им сметаат минарињата од џамиите, бурките и шамиите кај Муслиманките(тие што носат), пеењето на оџите, им сметаат и црнците, им сметаат и оние косооките и.т.н.
Со децении наназад прибираа стотици илјади(сега тие стотици илјади се станати веќе милиони во нивните земји) мигранти од Азија и Африка и сега оф леле зашто пола Париз личел на Мароко и на Алжир ...... зашто пола Лондон личел на Пакистан...
Денеска оваа тема со наводните Шеријатски патроли низ Лондон, утре некој ќе отвори тема во која ќе пишува или ќе има и видео како претседателот на САД Барак Обама игра шах и пие чај во белата куќа во Вашингтон со Ајман Ал Завахири наследникот на Осама Бин Ладен и моментален прв човек на Ал Каеда !
Ал Каеда беше сојузник порано на западњаците, а денеска им е демек прв непријател и светска закана број 1 ........ my ass !
Всушност знак ? е и дали воопшто постои таква организација(Ал Каеда) или пак се е тоа западна исмислица со цел држење на луѓето во страв од нели лошите брадести чичковци кои се кријат по Авганистанските и Пакистански планински пештери како и по Арапските пустини !
Вахабизмот(мејд ин Саудиска Арабија) или уште попознат како радикален Ислам е релативно нов правец во Исламот и најверојатно е поттикнат/креиран од НеМуслимани(Британци и сл.) за да си го користат за свои повремени цели !

Ептен се контрадикторни овие западњациве, ни самите незнаат веќе што сакаат .... ем го сакаат мултикултурализмот ем им сметаат минарињата од џамиите, бурките и шамиите кај Муслиманките(тие што носат), пеењето на оџите, им сметаат и црнците, им сметаат и оние косооките и.т.н.
Со децении наназад прибираа стотици илјади(сега тие стотици илјади се станати веќе милиони во нивните земји) мигранти од Азија и Африка и сега оф леле зашто пола Париз личел на Мароко и на Алжир ...... зашто пола Лондон личел на Пакистан...
Денеска оваа тема со наводните Шеријатски патроли низ Лондон, утре некој ќе отвори тема во која ќе пишува или ќе има и видео како претседателот на САД Барак Обама игра шах и пие чај во белата куќа во Вашингтон со Ајман Ал Завахири наследникот на Осама Бин Ладен и моментален прв човек на Ал Каеда !
Ал Каеда беше сојузник порано на западњаците, а денеска им е демек прв непријател и светска закана број 1 ........ my ass !
Всушност знак ? е и дали воопшто постои таква организација(Ал Каеда) или пак се е тоа западна исмислица со цел држење на луѓето во страв од нели лошите брадести чичковци кои се кријат по Авганистанските и Пакистански планински пештери како и по Арапските пустини !
Вахабизмот(мејд ин Саудиска Арабија) или уште попознат како радикален Ислам е релативно нов правец во Исламот и најверојатно е поттикнат/креиран од НеМуслимани(Британци и сл.) за да си го користат за свои повремени цели !
Вахабизмот е настанат во време кога Арапскиот полуостров бил во склоп на Отоманската империја,во тоа време имало големо незадоволоство кај локалните Арапи.За подетално да ги спознаеш социјалните услови во кои се јавил вахабизмот и политичко-општествените услови во тоа време,имаш доста материјали на интернет.Тој не е креиран од Запад,но мислам дека Западот суптилно го подржува бидејќи му одговара ваква ситуација,кога цело време има тензии,на сите делови од планетата,посебно на делот каде има огромни нафтени полиња.Знаеш,стравот е секогаш најпогоден за манипулација на луѓето.Ти вчера ми се смееше,ме правеше малоумен,сам знаев дека ќе има такви членови кои ќе ме исмеваат,но само запрашај се една работа-мислиш дека Европа не може да се справи со ширењето на радикалниот Ислам на нејзино тло?Ако може,а сум прилично сигурен дека може,бидејќи само една Британија претставува веле-сила која сеуште има колонии низ светот,тогаш зошто го дозволува тоа?Не навлегувам во заговори,не ме сфаќај погрешно,само се обидувам здраворазумски да размислувам,бидејќи ако не размислуваш тогаш ја голташ секоја работа која ти ја сервираат медиумите,а знаеме колкава е нивната моќ.Зошто се оставаат вахабиите така ноншалалантно да хараат и котат низ Европа,а нејзе демек тоа многу и пречело?Надоврзи ги тука и економските услови,кои факт е дека ќе се влошуваат во иднина и не треба да си многу паметен,ако си учел историја барем малку,да предвидиш што ќе се случи во некое одредено време,дали за 10 или 20 години.

Ќе си средат тие кажете ние што да правиме.

Еј, зашто вака... Што ни фали?! Супер сме си! Има работа за сите, пари за сите, само водухот малку ни е загаден, ама ќе се среди и тоа. Нели нада последна умира. :icon_lol:

Кај нас уште не посакале шеријат, ама штом излезат од подрум одма ќе му пишат на Гwујо.

Вахабизмот е настанат во време кога Арапскиот полуостров бил во склоп на Отоманската империја,во тоа време имало големо незадоволоство кај локалните Арапи.За подетално да ги спознаеш социјалните услови во кои се јавил вахабизмот и политичко-општествените услови во тоа време,имаш доста материјали на интернет.Тој не е креиран од Запад,но мислам дека Западот суптилно го подржува бидејќи му одговара ваква ситуација,кога цело време има тензии,на сите делови од планетата,посебно на делот каде има огромни нафтени полиња.Знаеш,стравот е секогаш најпогоден за манипулација на луѓето.Ти вчера ми се смееше,ме правеше малоумен,сам знаев дека ќе има такви членови кои ќе ме исмеваат,но само запрашај се една работа-мислиш дека Европа не може да се справи со ширењето на радикалниот Ислам на нејзино тло?Ако може,а сум прилично сигурен дека може,бидејќи само една Британија претставува веле-сила која сеуште има колонии низ светот,тогаш зошто го дозволува тоа?Не навлегувам во заговори,не ме сфаќај погрешно,само се обидувам здраворазумски да размислувам,бидејќи ако не размислуваш тогаш ја голташ секоја работа која ти ја сервираат медиумите,а знаеме колкава е нивната моќ.Зошто се оставаат вахабиите така ноншалалантно да хараат и котат низ Европа,а нејзе демек тоа многу и пречело?Надоврзи ги тука и економските услови,кои факт е дека ќе се влошуваат во иднина и не треба да си многу паметен,ако си учел историја барем малку,да предвидиш што ќе се случи во некое одредено време,дали за 10 или 20 години.

Види сега ако во некој претходен пост сум се насмеал(околу тие заговорите) тоа незначи дека те сметам за малоумен и не викам дека не си во право .......... јас не верувам во т.н. светски заговори но сепак дека одредени политики и тензии на планетава се креираат со сила т.е. вештачки тоа е факт !
Мултикултурализмот го поддржуваат либералите тоа е факт, а на мултикултурализмот остро се противат десничарите(конзервативците), особено оние ултра-десничарските групи кои директно ги обвинуваат Евреите дека токму они се моторот на мултикултурализмот и дека намерно работат против Белиот Христијански свет !
Пак ќе кажам немам никаква идеолошка определба, претежно сум либерал, но сепак немам никаква јасна определба, ниту лево, ниту десно, ниту центар... и искрено не верувам во некакви светски заговори против овие или оние, се е тоа политика и профит првенствено...
Инаку да се согласувам со тебе како иде времето од година во година Европа, Америка(САД) и општо целиот западен свет тоне во секој смисол, пред се морален, но исто така и економски тонат, Америка не е веќе тоа што беше до пред некоја деценија, а исто така еве сите гледаме дека и ЕУ е до гуша во го*на, особено на финансиски план, па пола земји членки од таа фамозна ЕУ се банкрот, а тоа е срамно, ај да има економска криза во некоја банана држава од третиот свет и не е толку срамно, но Европски земји долгогодишни членки на ЕУ да немаат пари ни за лек и леб, народот да им штрајкува секој ден по улици ко да се во Етиопија е и повеќе од срамно !
П.С. Несакам да звучам песимистички но мислам дека во иднина не толку далечна старите и веќе закопани браќа Фашизмот и Социјализмот повторно ќе излезат од под земја и повторно ќе се грабнат за гуша, некако како да либералната опција(иако е најдобра во споредба со овие) постепено крахира и некој/некои ќе се обидат вакуумот да го пополнат со нешто друго !

Уапсени се:
http://www.belfasttelegraph.co.uk/n...wo-held-in-islamic-patrol-probe-16264705.html

Млади невработени глупчовци малтретираат случајни минувачи. Голема работа го има секаде, па и кај нас.

Овие демек заради исламот го правеле тоа, а у ствари од бес се глупирале. Сега оп казна, оп досије, оп надзор...................

...

Овие демек заради исламот го правеле тоа, а у ствари од бес се глупирале. .........
Ах, нисам знао, па то су се само деца играла.
па што не кажеш така бе. Ние помисливме дека е нешто озбиљно.

(n)

На форумов има теми од 2009 дека Хрватска и Словенија ќе пропаднеле и уште се чека да пропаднат...
Сепак, на добар пат се...
tahmasebi20121118004540097.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom