Last Man Standing (Bundesliga)

Ке напишам парови за следното коло кога ке заврши ова коло, ако не заборавивте има уште 2 утакмици кога тие ке завршат ке пишам колку одат понатаму, колку испаднале...
--- надополнето: 20 јануари 2013 во 15:34 ---
Кумановец1995 да смениш наместо Аугсбург,да не дојде до некаква збрка :D (твоја грешка е овојпат :P )
Набрзина прочитав тогаш и лошо сум разбрал, поправено :)
--- надополнето: 20 јануари 2013 во 17:27 ---
ЕДНА НАПОМЕНА ДО СИТЕ!!!
Кога ке завши последниот натпревар од тековното коло, јас ке ги поставам паровите за следното колко, и вио ОД ТОГАШ ке можете да си бирате тим за наредното колко доколку сте поминале понатаму, ова сите да си го имате во предвид, кога ке заврши натпреварот Фортуна-Аугсбург ке ги напишам натпреварите за следното коло и тогаш ке пишувате тимови, вие што сега напишавте не ви ги важам, ке мора да го повторите тоа,ова е многу важно правило за да не се случуваат грешки во табелата.
Фала на разбирањето

A шо ако ја немам нет цела недела, а сум пишал кој сакам да ми биде нареден тим пред ти да ги ставиш паровите? Поглупо правило амин, ако ти е тешко да ги чешлаш страните тогаш зошто ја отвараше темата воопшто?

A шо ако ја немам нет цела недела, а сум пишал кој сакам да ми биде нареден тим пред ти да ги ставиш паровите? Поглупо правило амин, ако ти е тешко да ги чешлаш страните тогаш зошто ја отвараше темата воопшто?
Ако не ти одговараат правилата никој не те тера со зор да играш, неможам јас да гледам кој кога поставил екипа а кој не поставил па да барам дали некој поставил. Ако ти одговара играј, ако не ти одговара не играј.

Нинберг изигра нерешено и сега што искачам или одам понатаму :)

Нинберг изигра нерешено и сега што искачам или одам понатаму :)
Добиваш џокер, можеш две екипи да избереш следното коло и ако било која тепа идеш даље. Ако некоја изигра нерешено пак ти се дуплира џокерот и све така.

Прочитај првиот пост ебате -.-

Не ми се верува...сам си се проколнав и еете ги проклетите фортуна губат :@

TvDg.jpeg

Резултати од ова коло:
Шалке 04 - Хановер 5:4
Баерн Минхен - Гројтер Фирт 2:0
Баер Леверкузен - Франкфурт 3:1
Мајнц - Фрајбург 0:0
Волфсбург - Штудгард 2:0
Хофенхајм - Борусија Менхенгладбах 0:0
Вердер Бремен - Борусија Дортмунд 0:5
Нинберг - Хамбургер 1:1
Фортуна Дизелдорф - Аугсбург 2:3

Парови за следното коло:

Борусија Дортмунд - Нинберг
Аугсбург - Шалке 04
Гројтер Фирт - Мајнц
Хановер - Волфсбург
Борусија Менхенгладбах - Фортуна Дизелдорф
Франкфурт - Хофенхајм
Фрајбург - Баер Леверкузен
Хамбургер - Вердер Бремен
Штудгард - Баерн Минхен

Повелете вие што поминавте понатаму бирајте екипа, екипи се бираат до Петок до 20:30.

Имаш грешка број 51.Иначе има само 34 кола не 38.:cool:
За мене наредно коло 40. Гладбах.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom