Муслимански патроли спроведуваат Шеријатски закон во Лондон

• Креатор на темата Креатор на темата Marek
  • Време на започнување Време на започнување
Лондонски Калифат со Шеријатски патроли .... :pos:

Great Britain = New Pakistan
London = New Islamabad ... :X3:

Знаеш колку ми е гајле за Англија?Ич,ама ич.Нека пропаднат,заради такви империјалисти светот е во вакво срање каков што е денес.Но трагичното е што нема да пропаднат,можат кога сакаат да си го решат овој проблем,туку ние тука после ќе патиме од нивните акции.

Ако им е на Енглезите ........... самите си ги прибраа во нивната држава имигрантите од цел свет и од Азија и од Африка и од каде не па сега на ’’господата’’ Енглези им сметале џамиите, им сметале забулените жени, им сметал Исламот, им сметало пеењето на оџата... море ако им е самите си ги прибраа и сега нека си ги трпат .............. ова не важи само за Британија, туку и за Франција, Германија, земјите од Бенелукс, Скандинавските земји и.т.н. кои имаат солиден процент на вакво население !

Море вие секирајте си се за Македонија, за 30тина години македонците ќе се малцинство во сопствената држава.Енглезите ќе си ја наредат работата.

Море вие секирајте си се за Македонија, за 30тина години македонците ќе се малцинство во сопствената држава.Енглезите ќе си ја наредат работата.
На форумов има теми од 2009 дека Хрватска и Словенија ќе пропаднеле и уште се чека да пропаднат :pos: и ко демек така им треба па ние некој ќар од тоа :eek:

А бре Македонче..

На форумов има теми од 2009 дека Хрватска и Словенија ќе пропаднеле и уште се чека да пропаднат :pos: и ко демек така им треба па ние некој ќар од тоа :eek:

А бре Македонче..
Да бе, некоја чудна садистичка радост.
Кога ти пропаѓа државата, се радуваш дека и другите држави може да пропаднат.

Ако им е на Енглезите ........... самите си ги прибраа во нивната држава имигрантите од цел свет и од Азија и од Африка и од каде не па сега на ’’господата’’ Енглези им сметале џамиите, им сметале забулените жени, им сметал Исламот, им сметало пеењето на оџата... море ако им е самите си ги прибраа и сега нека си ги трпат .............. ова не важи само за Британија, туку и за Франција, Германија, земјите од Бенелукс, Скандинавските земји и.т.н. кои имаат солиден процент на вакво население !
Да им сметаше, ќе ги немаше.
Е.еш ме,се си мислам дека нешто поголемо се крои во позадина па се дозволува ваква, демек мултикултурна Европа.
Ај сеа напад од рационалните и тие што не веруваат во заговори, меѓу кои сум и јас.:)

Да им сметаше,ќе ги немаше.Е.еш ме,се си мислам дека нешто поголемо се крои во позадина па се дозволува ваква,демек мултикултурна Европа.Ај сеа напад од рационалните и тие што не веруваат во заговори,меѓу кои сум и јас:)

Пак со заговорите ................... :tapp:

Leeeej koj kjutek go jadea ovie na vremeto 09/10 niz Bromley : ). Thugz:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom