- Член од
- 21 април 2012
- Мислења
- 366
- Поени од реакции
- 186
- Локација
- Дупница, оти што, проблем?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На форумов има теми од 2009 дека Хрватска и Словенија ќе пропаднеле и уште се чека да пропаднатМоре вие секирајте си се за Македонија, за 30тина години македонците ќе се малцинство во сопствената држава.Енглезите ќе си ја наредат работата.
Да бе, некоја чудна садистичка радост.На форумов има теми од 2009 дека Хрватска и Словенија ќе пропаднеле и уште се чека да пропаднати ко демек така им треба па ние некој ќар од тоа
А бре Македонче..
Да им сметаше, ќе ги немаше.Ако им е на Енглезите ........... самите си ги прибраа во нивната држава имигрантите од цел свет и од Азија и од Африка и од каде не па сега на ’’господата’’ Енглези им сметале џамиите, им сметале забулените жени, им сметал Исламот, им сметало пеењето на оџата... море ако им е самите си ги прибраа и сега нека си ги трпат .............. ова не важи само за Британија, туку и за Франција, Германија, земјите од Бенелукс, Скандинавските земји и.т.н. кои имаат солиден процент на вакво население !
Да им сметаше,ќе ги немаше.Е.еш ме,се си мислам дека нешто поголемо се крои во позадина па се дозволува ваква,демек мултикултурна Европа.Ај сеа напад од рационалните и тие што не веруваат во заговори,меѓу кои сум и јас![]()
Немој да кажеш дека не ти кажавПак со заговорите ...................![]()
Немој да кажеш дека не ти кажав![]()
Ти мене не ме разбираш,очигледно.И не изигрувај badass ironic guy,молимтеФала што ми кажа .......... да внимавам/е на ова Јудо-Масонскиве заговори ........![]()