C
cige
Гостин
Да не ќе биде затворен простор?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, тука сум некаде и јас. Единствено на Клипче му го признавам аргументот, сите други се само мрчатори. Само се кука дека можело за подобро да ги искористат парите. За што? За лекови, болници, амбуланти? Станавме нација на болни. Гледам низ Скопје насекаде графити "Грујо батали споменици, дај лекови". Преку АлАх више од лекови и болници. И преку АлАх од цмиздрење за вработувања. Работа има за оној што е способен да ја најде. Јас кога барав работници за во сервис, ми доаѓаа недоквакани студенти и ми бараа 450 евра почетна плата а освен форматирање не знаат ни да бекнат. Има во земјава и здрави луѓе, добро ситуирани кои сакаат да уживаат во животот, да видат по некоја знаменитост и убавина, а не само аптеки и фабрики.Само мене ми се допаѓа идејава?![]()
Е ко ќе ојш да се скијаш, ќе пишиш овде да те видиме.Ќе има на водно и патека и снег за скијање.
Жичара и патека за скијање. Не е цел ски центар, 1/8 е.И не е ЦЕЛ СКИ ЦЕНТАР, како што се обидуваат некои овде да ја надуваат работата.
Мислам дека попаменто ќе беше да се напрај патека за точаци (downhil) која на зима (со амин од дедо боже) ќе се користи како делче за трчање со скии и слични такви дисциплини.Само мене ми се допаѓа идејава?![]()
прочитај го текстот од првата страна.И не е ЦЕЛ СКИ ЦЕНТАР, како што се обидуваат некои овде
да ја надуваат работата. Убаво си пишува насолов: СКИ ПАТЕКА.
На кого му е исто Ски Центар и Ски Патека нека си напраи лоботомија
и тоа сам. Глупаци.
Speak for yourself.Не оти некој ќе скија сироти они незнаат пешки да одат ќе скијаат.
Не, тука сум некаде и јас. Единствено на Клипче му го признавам аргументот, сите други се само мрчатори. Само се кука дека можело за подобро да ги искористат парите. За што? За лекови, болници, амбуланти? Станавме нација на болни. Гледам низ Скопје насекаде графити "Грујо батали споменици, дај лекови". Преку АлАх више од лекови и болници. И преку АлАх од цмиздрење за вработувања. Работа има за оној што е способен да ја најде. Јас кога барав работници за во сервис, ми доаѓаа недоквакани студенти и ми бараа 450 евра почетна плата а освен форматирање не знаат ни да бекнат. Има во земјава и здрави луѓе, добро ситуирани кои сакаат да уживаат во животот, да видат по некоја знаменитост и убавина, а не само аптеки и фабрики.
И јас сум за патекава бе, ако успеат да изнајдат решение за недостатокот на снегот, што во денешно време не е тешко. Неколку снежни топови ќе завршат работа. Еднаш месечно да отидам со санка горе, мене ми е доста, побитен е фактот што не морам да млатам километри до попова шапка за тој еден ден. Не се сите професионални скијачи, не им треба на сите слалом патека. Некој едноставно сака да се издува, да се спушти 2-3 пати, да се напие топло чајче и да си замине дома. И што има лошо во тоа поѓаволите?
И гледам некни некој ропак пишал коментар поврзан со новиот луна парк, во стил "Премиере каде ќе го сместите Дизниленд".. Па да ти се плукнам во комунистичката депресија, ако на него му е животот толку беден и монотон што не може да си дозволи забава, не значи дека сите сме такви. Јас за rollercoaster морам дури до солун да идам. Прв пат јавав механички бик во Прилеп. Да отидеш во луна парк со фамилија кај нас во Скопје важи за екстремен спорт кога ќе се видат тие реквизити во фаза на распаѓање. Да ти е страв да се качиш на вртелешка, целата расклатена, само чекаш момент да ти се откачи количката и да те џитне накај Вардар.
Не е ски-центар бе,една мочана патека ке прават само,geeezzz.Правење ски-центар