POS-51
Infinity Driver
Добро на i7 ако не 95ка да му ставам, многу малку ресурси зафаќа, па не сакам само notepad и my computer да имам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ти командна линија да не користиш уште ?глупости у боја.
никад не би вакви глупости, не сум толку сакат да знам сам да си го средам компјутерот по моја потреба
нови позадини, нови скринсејвери, нови курсори
шо е ова, 2000дита? и на фолдер позадина да не ставате?
Па ти треба да се усрамиш шо не користиш бети командна линија да не користиш уште ?
остај сеа ти тоа, имаш cmd и на оваа верзија, си уклучуваш и тоа е тоа цепишПа ти треба да се усрамиш шо не користиш бе
Hardlink како праиш?
Како flush-уваш DNS од виндоусот?
Како пингуваш сервери?
Traceroute?
328949374892374 ствари има шо се праат преку командна линија кои не можат вака без third-party software
За студенти на ФИНКИ бесплатно ги има секој.Какви лиценци од Финки? По која цена?
забрането е такво продавање, ти кодот ќе му го дадеш, ама можеш да го заебеш, зошто ја имаш имеил адресата, и можеш да си го вратиш кодот и на тој шо си му го продал јуфќи ќе му останат, и во правилникот кога го земаш клучот ти пишува, од таму ли пари сакате да правите, кај ви даваат, па и ќе ги продаваат, за тоа ништо не треба да има бесплатно за македонцитеЗа студенти на ФИНКИ бесплатно ги има секој.
2 лиценци Windows 8 32bit i 64bit
2 лиценци Windows 7 32bit i 64 bit
2 лиценци Windows 7Xp 32bit i 64 bit
И еден тон друг софтвер на Мајкрософт се бесплатно.
Побарај може некој ќе сака да ги продаде пошто не верувам сите да ги користи.
Не знам дали е забрането и дали си можел да зафркнеш некој.забрането е такво продавање, ти кодот ќе му го дадеш, ама можеш да го заебеш, зошто ја имаш имеил адресата, и можеш да си го вратиш кодот и на тој шо си му го продал јуфќи ќе му останат, и во правилникот кога го земаш клучот ти пишува, од таму ли пари сакате да правите, кај ви даваат, па и ќе ги продаваат, за тоа ништо не треба да има бесплатно за македонците
Па ти кажувам дека е забрането, не дека се возбудувамНе знам дали е забрането и дали си можел да зафркнеш некој.
Човекот праша какви се и јас му објаснив.
Нема потреба да се возбудуваш![]()
Па не пошто почна да ја плукаш цела нација не за другоПа ти кажувам дека е забрането, не дека се возбудувам
епа така е, бесплатни клучеви Вие одма да ги продавате, бизниси да терате.Па не пошто почна да ја плукаш цела нација не за друго![]()
Па ако се вишок зошто и да не?епа така е, бесплатни клучеви Вие одма да ги продавате, бизниси да терате.
Ти ако сакаш и Windows 1.0 му стави на i7, јас не сакам bloatware сра*а што никогаш нема да ги користам и само непотребно зафакаат ресурси, па макар и на суперкомпјутер со моќност од редот на петафлопс да се инсталирани.Добро на i7 ако не 95ка да му ставам, многу малку ресурси зафаќа, па не сакам само notepad и my computer да имам