Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
Не му пишува на чело,ама сепак се познава.Барем во мојов град се знаат кој се педери,кој не.
Зошто да посвојат дете,кога ниту се стерилни ниту имаат некоја мака.Можат да имаат дете по природен пат како што доликува во природата.
За последниот болд се согласувам,немаше потреба да го пишуваш.
Абе добро, ако мислиш на феминизирани хомосексуалци, да

Што се однесува до посвојувањето на дете, предложено е бидејќи отсутна е сексуалната атракција со женскиот пол за да дојде до однос и да се зачне детето. Постојат и алтернативи, како што спомна Алкарина, со донатори на сперма, сурогат мајки, вештачки матки, епрувети итн., само не знам кога би можело сето тоа да се интегрира како дел од нашево општество, не само за нас, но и за сите стерилни парови кои сакаат дете, бидејќи за жал, ги има во доволно голем број кај нас, особено кај машките е доста изразен стерилитетот.
За болдот, морав да се објаснам, зошто некои подразбираат дека ако некој е геј дека по дифолт е и атеист, и дека е анти-патриот и не си ја сака земјата и културата, од некоја (за мене) абстрактна причина. Мислев дека и ти слично размислуваш. Но мило ми е што сме барем таму на исто тло

Ех таман работа,ниту сум истепал некој геј па да прам проблем,си прајме маубет онака чаршииски.![]()
Истиов муабет може баш чаршиски да биде. Друштвото што се дружи со мене е доминантно стрејт, и ете доста време пројдено со мене не ги попедерчило, не знам што точно те одбива да истиов муабет, горе-доле, го направиш со некој хомосексуалец, уз пиво на пример. Повеќето ме дружат бидејќи баш ништо посебно не отскокнува кај мене во врска со мојата сексуална ориентација да ги направи да се осеќаат нелагодно или не дај боже, еве ќе употребам термин, "загрозено".