Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Според sportal.rs ги шитнале Максимовиќ и Мијаиловиќ на израелецот за 4.5 милиона.
На лето или на зима се очекува во Италија да се преселат (n)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Мијаиловиќ :place: Што ново ќе зимаат бе пак некои куртони од типот на Крнета...

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Епа по пат се уште спонзорите на Витезот ( :D ) и мора некоја банка да се заработи, ќе треба пак Буџав лебац да ја пеат на стадион инаку :noze:

Реми со Железничар Лајковац o_O 1-1
Бајко, Спајиќ, Крнета, Ненадиќ, Бабаљ, Чикиќ, Вешовиќ, Асамоа од прв тим и останатите младинци биле... Овие демек треба да се докажуваат за во прв тим, тешко нас кога ќе стигнат до таму :facepalm:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.638
Поени од реакции
1.227
Добро е бе, се трудиме. Прошлата пријателска ја изгубивме, оваа реми, наредна здравје победа :D
Шала на страна, ме боли таквиот за резултатот на пријателските, побитно ми е некој од тие што не играат често да покажат дека заслужуваат шанса у прв тим.

Иначе, криво ќе ми биде ако отиде Миќко, дечкото е одличен играч, прав борец, ама на негова позиција у младинци имаме доста играчи кој чекаат шанса, а посебно се истакнува, бар према извештаите, Попадиќ, а у прв тим го имаме Миливојевиќ кој по вокација е ДМ. Попадиќ го имам гледано само на клип, што не е баш меродавно, ама тие што го гледале во живо велат дека ветува многу и дека може да биде многу подобар од Мијаиловиќ. Се на се, oд играчки аспект нема да ми биде криво ако отиде пошто ќе лапнеме добра пара, а фала Богу замена за него имам, ама ќе ми фали неговата пожртвуваност и борбеност, ми стана еден од поомилените играчи.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.638
Поени од реакции
1.227
Роби нов тренер на Кајзериспор.
Среќно Роби, кога не ти дадоа кај нас, докажи се таму, а еден ден у некои подобри времиња пак да се вратиш. Никогаш нема да прежалам што замина т.е што истрошивме уште една легенда. Лукиќу го*едо !

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе некој да ми каже колку дена пред дерби излегуваат картите во продажба, во план ми е да идам сега на дербито на Маракана, па на време да фатиме работата :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Негде околку три дена пред дерби искачаат, ама и да не начекаш има 1 000 000 тапкароши ќе си најдеш нема гајле :D

Иначе мене роденден ми е на дербито, знам што ми е желба :icon_mrgr:

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Победа со Долни Срем, 1-2 :)

Кој ја гледал нека кажи шо како поопширно...

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.638
Поени од реакции
1.227
Па еве ја да искоментирам како по обичај.

Почнавме катастрофално, одма у 2 минута ни дадоа гол и тоа по грешка на одбраната. До сега само Хајдук и Раднички ни немаат дадено гол кога сме играле со нив, другите сите. Очигледно е дека нешто не штима у одбраната.
После голот Сремците не се повлекоа туку си играа како до тогаш, стоеја доста високо и ни правеа проблеми при организација на напад, све до картонот, кој рака на срце според мене е сумлив, мора да видам снимката па да прокоментирам. После картонот, логично ги притиснавме и падна голот. Милијаш му ја остави на Миливојевиќ и овој ја распали од прва и покажа дека има одличен шут. До крај на полувремето имавме уште неколку шанси, углавном шутеви од далечина на Милијаш, Миливојевиќ и Чава и две одлични шанси на Мудри и Мрва, кои не ги искористија.

Второ полувреме почна, логично со наша доминација, aма овие некако одолеваа, пробуваа преку контра да не нападнат, ама ништо посериозно. И у тој период имавме неколку шанси кои исто, како и у прво полувреме беа шутеви од дистанца. Вториот гол падна негде у 71 минута, кога после една убава комбинација на нашите играчи му падна на нога на Миливојевиќ кој шутираше одлично и тоа со лева. После тоа ја смиривме ирата и не им дозволивме многу шанси, а пред крај шанса имаше и Бабаљ кој излезе сам на сам ама голманот го прочита.

Покрај трите бода задоволен сум и од играта на Миливојевиќ, све друго е за заборав.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.638
Поени од реакции
1.227
ПУ ПУ ПУ МАЈКАТА У П*ЧКА ДА ВИ ЈА Е*АМ НА СИТЕ, ОД СУДИЈА ДО ИГРАЧИ...НА СУДИЈАТА ЗОШО ДОСУДИ НЕПОСТОЕЧКИ ПЕНАЛ А НА ОВИЕ ШУПЦИВЕ НАШИ ЗШ СЕ ПРЕЕЕГЛУПИ, ЕДВАЈ ЕДЕН ГОЛ ДАДОА ОД 3 100 % ШАНСИ...МРШ, ЕДНА ЈАГОДИНА НИ ПРАВИ ПРЕСВРТ НА СРЕД МАРАКАНА :mad::mad::mad:

Не можам ништо да коментирам, превише сум бесен :tapp: :mad:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
ЗВЕЗДА-јагодина 1-2
Се виде све на овој меч едноставно неможе да се игра против судиите, слободно кој не го гледал мечот нек погледне каков пенал се суди за гостите при водство на ЗВЕЗДА од 1-0 фаул направен нешто повеке од 1метар надвор од шеснаесетникот пичката келава суди пенал.
После ова јасно беше дек ова е крај на одличната игра на ЗВЕЗДА во второ пол кога реално требаше уште два гола да се дадат, и се прими уште еден гол.
Јасно е све иде дерби :).
[
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 21:07 ---
ПУ ПУ ПУ МАЈКАТА У П*ЧКА ДА ВИ ЈА Е*АМ НА СИТЕ, ОД СУДИЈА ДО ИГРАЧИ...НА СУДИЈАТА ЗОШО ДОСУДИ НЕПОСТОЕЧКИ ПЕНАЛ А НА ОВИЕ ШУПЦИВЕ НАШИ ЗШ СЕ ПРЕЕЕГЛУПИ, ЕДВАЈ ЕДЕН ГОЛ ДАДОА ОД 3 100 % ШАНСИ...МРШ, ЕДНА ЈАГОДИНА НИ ПРАВИ ПРЕСВРТ НА СРЕД МАРАКАНА :mad::mad::mad:

Не можам ништо да коментирам, превише сум бесен :tapp: :mad:
Друже јебеш шанси, после такво судење да примевме гол регуларен ајде да кривиме што сме прокоцкале шанси вака не, ја еба келавата пичка сета работа, поише не коментирам све се виде.

Kajgana Shop

На врв Bottom